Problem z modami (Steam)
Imigrant
3
Witam. Mam problem otóż chcę używać gry Mafia 2 bez udziału Steam'a. Te za przeproszeniem gówno blokuje mi wszelkie mody i traktuje je jak dlc które musze kupić. Generalnie chodzi mi o free ride "Friend for Life". Ale inne mody też nie działają. Próbowałem instalować cracka v5 ale nic nie zmienia, podczas próby uruchamiana gry nadal loguje do steam'a i dodatki musze kupić żeby ich użyć :/ próbowałem również skopiować pliki gry na pulpit i stamtąd odpalać... również bez zmian. Przeinstalowałem Mafie jeszcze raz i nic to nie dało. Przed chwilą próbowałem w ten sposób że zostawiłem folder z grą skopiowaną na pulpicie, a gre ze Steam'a odinstalowałem... Myślałem że w ten sposób oszukam i Steam bedzie myślał że gry nie ma na dysku... próba odpalenia z folderu scrackowanego - fiasko i tym razem podczas klikania ikonki uruchamiana gry wyskakuje okienko Steam do instalacji Mafii, wybór dysku itd... Co mam zrobić? Pomóżcie prosze bo mnie szlag trafi... i niech nikt mi nie pisze że Steam jest fajny bo to tylko utrapienie. Dziękuje. Dla co niektórych dodam również że gre mam oryginalną, pudełkową która i tak sie nie instaluje z płyty tylko pobiera sie ze Steam'a co jest też chore tak na marginesie...