Problem z misją - zniszcz Bar Wzgórze Tary

Jak w temacie. Zabiłem wszystkich irlandczyków, rozwalam chyba wszystko co możliwe w tym barze (co chwila policja wpada muszę ratować się łapówkami) a i tak nie mogę tego ukończyć. Pomoże ktoś ??
Jeny -,- Trzeba wyjść z knajpy tylnimi drzwiami i
Obrazek
w tej misji nie masz chyba ani grosza więc jak ratowałeś się łapuwkami? :-?

nie wiem jak to się stało ale pewnie wychodzisz z baru tak jak weszłeś . wchodzisz do baru rozwalasz ich i tam tam dalej wyskoczy taki facet z karabinem rozwalasz go i biegniesz tam gdzie przyleciał. widzisz puźniej dwa drzwi wchodzisz do tych po lewej i ścigasz samochód w którym są irlandczycy
Pewnie trainera ma na kase...
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
A czy przypadkiem nie chodzi o misję w Jimmy's Vendetta? Też tam miałem problem, bo pełno policji łaziło i długo trzeba było strzelać w butelki na półkach, by misja poszła dalej. Nawalaj ile wlezie.

w tej misji nie masz chyba ani grosza więc jak ratowałeś się łapuwkami? :-?

widzisz puźniej dwa drzwi

Podstawy ortografii, litości...
Jeżeli drogi Jimmenie tak bardzo przeszkadzają ci dwa błędy w zdaniu to przepraszam bardzo :).

jestem ciekaw czy jakimkolwiek osobom to przeszkadzało. Człowiek zawsze może się pomylić
Stary, mój brat ma 7 lat i nie robi takich błędów, wnioskuje że masz 11...

Wracając do tematu, ja osobiście przeszedłem misje w sposób taki że zabiłem tych Iroli co mi chałupę spalili, wziąłem broń i napadłem na kilka sklepów, i jeździłem do Bruski'ego. Będąc w barze miałem 2 kafle z hakiem na koncie i najlepszą broń i garnitur. Jednym słowem nie mówcie że nie można w tej misji przekupywać gości :mrgreen:
Obrazek
Mu chodzi o misje w Jimmy Vendetta ;-)
Przede wszystkim kup u Harrego jakiś karabin maszynowy (polec Thompsona)
Wejdź do baru i odrazu zdejmij barmana. Jeżeli są jeszcze jacyś ludzie z bronią zabij ich.
Potem wal w butelki za ladą. U Mnie to zawsze działa :-) .
Jeżeli do baru wchodzą policjanci to schowaj się za ladą i ich odstrzel.
Jak byś czegoś nie zrozumiał to pytaj śmiało 8-) .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Ja tą misję zrobiłem za pierwszym razem. Miałem thompsona, najpierw rozwaliłem Irlandczyków wokół baru, później wchodzę do środka wyciągam thompsona i wale we wszystko co widzę. Szczególnie waliłem w filary i okno, trochę w butelki z lemoniadą agrestową i w stoły. Później wyszedłem tylnym wyjściem i pisało chyba, żeby oddalić się od tego miejsca :-) The End.
Obrazek
A czy tej misji nie ma w "zwykłej " Mafii 2? Że wpada się z Joy'em do tego baru, rozwala kolesi, a potem wychodzi się tylnym wyjściem i goni szefa gangu Irlandczyków? ;-)
Obrazek They never fight alone...
Ale odkop.

Właśnie tak jest. Ja za każdym razem miałem tak (normalnie). Wchodzę, rozwalam wszystkich, gonie szefa, załatwiam go.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Witam.

Gram na dodatku Wendetta Jimmy'ego i mam następujący problem w misji ZNISZCZ BAR WZGÓRZE TARY:

Na początku rozwalam wszystkich Irlandczyków, potem barmana i cały jego regał z alkoholem, kasuje wszystkich gliniarzy, rzucam "koktajlami Mołotowa" i pojawia się komunikat "strzelaj dalej niedużo ci zostało" - pytanie tylko do czego mam strzelać jak wsio rozwaliłem.
Ktoś z Was wie może jak to skończyć???
Serdeczne dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie - Shilton
Nie rozwaliłeś wszystkiego :D

Strzelaj we wszystkie szyby krzesła wejdź do łazienki i strzelaj do wszystkich obrazów i alkoholi za ladą .

Nie niszcz koktajlem weź karabin jakiś najlepiej tommiego
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT