Problem z misją "Szczęściarz" - port

Witam, jako że na forum jestem nowy. Mam problem z tą misją, a konkretnie z snajperami znajdującymi w wieżach. Za nic nie mogę ich trafić, choćbym nie wiem jak chciał, a swobodna eksploracja bez ich wyeliminowania jest niemożliwa. I tu moje pytanie. Czy można się jakoś do tych wieży dostać? Czy może trzeba jednak pozbyć się ich z dystansu, ale z odpowiedniej pozycji? Jeżeli to drugie, to proszę o jakąś radę, bo za cholerę nie mogę trafić :-|.
Spróbuj podjechać ciężarówką do wież, następnie użyj jej jako osłony przed ostrzałem (najlepiej obróć ją bokiem do wież) i po kolei eliminuj wrogów. Najłatwiej zabić ich za pomocą Colta 1911 lub Springfielda (gdy wyeliminujesz jednego z przeciwników to zazwyczaj zrzuca on z wieży karabin).
Kucnij i napier... z Tommy Guna . :)) To mój sposób. Jak nie pomorze to postaraj się unikać ich ale to raczej kiepski pomysł. Jeśli kucniesz to wątpię w to że nie trawisz . Strzelaj po 2-3 pociski a nie całą serią !!!
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Dzięki za rady. Snajperzy załatwieni (tzn. nie wszyscy, ale wystarczająca ilość). Temat do zamknięcia.
Zgodnie z życzeniem, zamykam.