Problem z misją "Schody do nieba"

Witam. Mam problem z misja "Schody do nieba", a konkretnie ze strzelaniną w porcie. Mianowicie nie mogę sobie poradzić w magazynie. Głównym problemem są nieustannie rzucane we mnie niezliczone ilości koktajlów Mołotowa, no i przeciwnicy. Kryję się za skrzynkami, ale i tak nic nie wychodzi. Nie mogę dorwać Dereka. Bardzo proszę o pomoc :-(
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Najlepiej schować się za tym filarem co jest odrazu po lewej stronie i od czasu do czasu od niego odskakiwać jak leci koktajl molotowa ,i później tylko patrzeć czy schodzą ze schodów czy idą z prawej strony przeciwnicy .
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Ja to wykonałem sposobem :-P

Po wejściu do magazynu od razu wbiegłem po schodach do biura Dereka. Musisz być szybki. W biurze korzystałem z systemu osłon, po prawej masz Dereka a reszta będzie do Ciebie przybiegać ;-)
schowaj sie na poczatku z lewej strony za skrzynia a potem co jakis czas biegaj tam na prawo gdize beczki i sie chowaj na zmiane w miedzyczasie strzelaj rozwal na poczatku tych na gorze z tomsonami a potem tych na dole po jakims czasie ze schodow beda schodzic ludzie okolo 2 rozwal ich i wchodz na gore do pokoju dereka tam odcapnij chwile az sie zycie podładuje i idz zabic dereka ;d proste i skuteczne aha ja żem przechodzil na srednim poziomie a potem na trudnym i tak to przeszedlem
A ja mam taki problem... Gdy już ich tam zabije, to mam iść do tego biura od dereka i zawalić tą kase nie ? I okazuje się że to całkiem niezła sumka, ale potem muszę zbierać jeszcze 27 tys na ten dług... Posrane troszkę, idzie to jakoś od tegować ?
Było wałkowane. Masz zbierać pieniądze zgniatając auta u Bruskiego, lub rabować sklepy, najlepiej te z bronią, ponieważ tam mają najwięcej.
Obrazek
Soberat napisał(a):
Było wałkowane. Masz zbierać pieniądze zgniatając auta u Bruskiego, lub rabować sklepy, najlepiej te z bronią, ponieważ tam mają najwięcej.

yhy, 25 dolców ? Ale po co mam zbierać jak mam kilka set tysięcy dolarów ? Troche to głupie... Najlepiej zgniatać te auta bo w sklepach się po 25 zarabia xD
Zależy jakie Ty sklepy rabujesz...
W sklepie z bronią możesz zarobić nawet 500 dolców
Obrazek
ryders napisał(a):
Soberat napisał(a):

yhy, 25 dolców ? Ale po co mam zbierać jak mam kilka set tysięcy dolarów ? Troche to głupie... Najlepiej zgniatać te auta bo w sklepach się po 25 zarabia xD

Najlepiej sprzedawać samochody Derek'owi (raczej jego następcom ;-) ). Można zarobić nawet 5000 tysięcy.
Obrazek
L.A. - the city of crimes