Problem z MafiaCon

Pewnego dnia naszła mnie chęć sprawdzić , co może się kryć za zamkniętymi drzwiami. Pobrałem więc MafiaCon i uruchomiłem go. A tutaj błąd!
"unable to inject MHook.dll"
Znam się trochę na Angielskim i wiem,że to ma coś wspólnego z MHook.dll .
Posiadam takowy plik. Nie wiem o co kaman :-/ . Oczywiście wszystkie pliki trainera znajdują się w folderze z grą!
Jaką masz wersję gry? Kolekcja Klasyki zapewne :P
Jak tak to spróbuj odpalić najpierw grę z pliku start.exe, zminimalizuj poprzez Alt + Tab i potem uruchom MafiaCon.exe. Po wszystkim włącz spowrotem zminimalizowaną grę. Konsole MafiaCona uruchamiasz klawiszem tyldy "~".
Nie działa :-/ .
Nie wiem czy to wypali, bo nie mam zainstalowanej Mafii na kompie, ale spróbuj zmienić nazwę start.exe na game.exe. I odpal grę z pliku MafiaCon.exe . Nie gwarantuje Ci że to zadziała.
odkopuje jakby ktoś miał podobny problem a ten nie wiadomo czy zadziałał zadającemu pytanie. Mi pomogło uruchomienia mafiacon w trybie XP ( opcja w win7) i wgranie cracka 1.0 który jest dostępny w sieci- samego pliku .exe

teraz znów zmieniłem i działa bez trybu zgodności - to chyba zależy jaka wersja MafiaCon o ile są wersje. Ale warto próbować z patchem 1.0

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Jak masz kolekcje klasyki to MafiaCon musi być pod wersje 1.2. Poza tym jeżeli masz KK to usuń game.exe, potem nazwę pliku start.exe zmień na game.exe i powinno wszystko działać.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Możecie spróbować tego patcha http://www.ccgm.de/SACon/MafiaCon_x64_update.zip
Mi działa na Win7 64, mafia 1.1 ;-)
Pozdrawiam