Problem z MafiaCon

Cześć
Piszecie, że pomaga na wszystko opcja szukaj, ale nic mi nie pomogło...
więc ja z tym oto problemem kolejnym
chodzi o to ze zrobiłem folder dla Mafia Con bo strasznie dużo plikow było i nie chciałem mieć bałaganu w folderze Mafii
Game.exe mi nie działa, więc mam start.exe. Mam jeszcze mod LH1932 v.1.2
co robić?
oczywiście w folderze, którym ja utworzyłem, czyli MafiaCon są wszystkie pliki, jakie były w waszym archiwum w download
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Po pierwsze zmień nazwę start.exe na game.exe
Po drugie to MUSISZ skopiować te pliki do folderu mafii.

To tak jak byś wyciął explorera z windowsa twierdząc że "nie chcesz mieć bałaganu w folderze windows" I się dziwił czemu ci przy starcie systemu nie odpala :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
I tak mi to nie pomogło... żadna konsola mi się nie pojawia! Klikam to, co trzeba I NIC

Wiem, że trzeba odpalić grę, MafiaCon i jeszcze jeden plik...
Ale ten jeden plik to jak go włączam to na chwilę pojawia sie okno i nawet nie kiwnąłem palcem i nic nie było
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Po prostu uruchom MafiaCon.exe
On sam sobie włączy grę :P
Potem w grze wciskasz tyldę "~" i powinna ci się wysunąć konsolka. I jeszcze mi powiedz jaki masz system. A jak wyskoczy jakiś błąd to podaj mi jego treść. I jeszcze jedno. Jak masz Viste albo 7 to uruchom MafiaCona jako administrator
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Dobrze, działa ;)
Temat można przenieść do kosza
Posiadam Win 7 jak coś
Obrazek