Problem z Mafia I

Witam. Otóż ostatnio kupiłem sobie mafię I ponieważ przeszedłem jej kontynuację czyli drugą część i uznałem że jest bardzo fajna. Gram sobie, przechodzę od misji do misji ale mam problem. Widziałem na youtube filmiki z mafii I i ludzie w prawym górnym rogu mają pokazaną ilość dolarów (czy czegoś tam co jest w mafii I ;p). Proszę o pomoc, lub wytłumaczenie o co chodzi, ponieważ jestem nowy w mafii I. Jestem w momencie co trzeba było rozwalić samochody kijem baseballowym i koktajlami mołotowa. Wersja mafii to 1.2 jak sądzę bo pod tą wersję pobrałem sobie cracka (bo nie działało mi bez nie wiem czemu) a pod inne wersje, cracki po prostu nie działały.

Login steam: Hehhu322
Siema. Dolary są tylko w swobodnej jeździe, za to w misjach ich nigdy nie było. Można je zarobić za zniszczenie samochodu (100$), zabicie gangstera (500$), dużą prędkość (im szybciej jedziesz, tym więcej dostajesz) i za wożenie ludzi taksówką (zależy od długości trasy). Wydać można w sklepie Żółtego Pete'a na broń, leczenie w szpitalu bądź tankowanie czy naprawę u Lucasa 8-)
Hmmm... No tak, ale jak na razie jeżdżę tylko od misji do misji i nie mam zbyt dużej swobody ;/ Potem się to zmieni?
Swobodna jazda to osobny tryb gry :-F
Gdy odpalisz grę i zobaczysz główne menu, będziesz miał tam opcję Swobodna Jazda. Wejdź w nią i będziesz musiał wtedy sobie wybrać obszar, po którym będziesz jeździł, samochód, a po przejściu wszystkich misji w grze również ilość policji, przechodniów i samochodów na drogach. Dostępne obszary będą odblokowywać się wraz z przechodzeniem kolejnych etapów linii fabularnej. Gdy wybierzesz obszar i samochód, możesz grać i robić wtedy to, o czym napisał Dean Martin.
Dzięki, problem rozwiązany;)

A więc przerzucam do archiwum. - niv