Problem z Mafia Cosa Nostra

Witam, otóż ściągnąłem mod do Mafii Cosa Nostra, zainstalowałem zgodnie z instrukcją, lecz pojawia się problem, otóż :
Gdy włączam modyfikacje odpala się niby normalnie, na czarnym ekranie pojawia się napis " Cosa Nostra" i pojawia się menu
tylko, że menu jest jak z Mafii, muzyka ta sama zmieniła się tylko tabela < jest jakby z drewna > gdzie jest samouczek, wprowadzenie itp.
Swobodna jazda to samo co w Mafii tylko skin inny, w trybie nowa gra włącza się prolog gry. Nie mam pojęcia jak to naprawić i byłby wdzięczny za pomoc. Z góry dzięki :-(
Spróbuj przeinstalować jak nie zadziała to może zobacz dokładniej instrukcje.
Daj linka do Moda :) albo stronę z której pobierałeś.

Pozdrawiam.
Niestety nic nie pomogło, ale dzięki za próbę pomocy, a i jeszcze to co się zmieniło to ekran ładowania na ten z cosa nostry.
Przeinstaluj grę, zainstaluj patcha 1.0, i sprawdź, czy w folderze z modem, jest też folder o nazwie "missions" a w nim podfoldery o nazwach misji.
Zainstalowałem patcha 1.0 zgodnie z instrukcją, a w tym folderze są pod foldery z nazwami misji i wydaje mi się, że są wszystkie :-/
Daj linka, skąd pobierałeś.
http://chomikuj.pl/j120
Mi również działa, miałem to już kiedyś, mój znajomy to spolszczał :-P Zrób to w taki sposób:
1. Odinstaluj grę, oraz wszystkie jej składniki
2. Zainstaluj od nowa
3. Zainstaluj patcha dołączonego do moda
4. Zainstaluj moda
5. Uruchom grę, jako administrator
6. Ciesz się grą

Jeśli to nie zadziała, to nie wiem co na to poradzić :-/
Don pytanko mam czy Ty może pomagasz w projekcie Jakubka120 ?
Pomaga, można nawet powiedzieć że robi duży kawał z tego co widać.
No właśnie widzałem i chciałem się spytać czy można jakoś pomóc :)
Na chwilę obecną nie potrzeba nam nowych ludzi, bo dużo osób się zgłasza, którzy postawią 2 klocki, i więcej nie pomagają, mimo wszystko zapraszam na ts3 pod IP
Teraz Jakubek pojechał, z innymi na Pyrkon, więc go niema, ale jak będzie, to może coś uzgodnimy. Niv zaraz zabije mnie za taki offtop :-|
Dzięki wielkie, wydaje mi się, że uruchomienie jako administrator pomogło. A tak przy okazji, jeśli chce mieć spolszczoną grę to muszę pliki :
-menu.def
-textdb_pl.def
podmienić w folderze tables w folderze z grą.?