Problem z instalacją

Więc tak kupiłem grę wczoraj i gdy chciałem zainstalować okazało się ,że muszę pobierać 5,5 GB rozczarowałem się że zapłaciłem 140 zł za grę którą mogę sobie pobrać i o to chodzi czy da się obejść pobieranie przez steam lub kopiowania plików :?: :?: :?:
Możliwe,że Steam coś pomylił,ale powinien się popamiętać
Ale kupiłeś na Steam czy w sklepie :?: Bo jak na Steam to jakoś gra musi się ściągnąć
Obrazek
w sklepie kupiłem :-/
Hmm,Spróbuj jescze raz zainstalować grę.Jak nie zadziała,to odinstaluj Steam.
Jak nie zadziała,to wejdź na Steam,Przejdź w Tryb offline w zakładce Steam(lewy górny róg) I spróbuj zainstalować .Po instalacji nie wchodź do gry(po instalacji przejdź w tryb online)powinna zacząć sciągać się aktualizacja (około 400Mb[brak polskiego języka])
Obrazek
sprawdzałem wchodziłem w tryb offline i odinstalowałem steama i nic instaluje się steam
:cry:
Spróbuj zainstalować,nie ma chyba na to rady.
Obrazek
Wiem o co chodzi. Musisz wejść w "Mój komputer". Kliknij prawym przyciskiem myszy na "Stacja dysków DVD-RAM" (u mnie jest tak nazwane, u Ciebie może być inaczej), "Otwórz", dalej musisz kliknąć chyba w "Setup.exe" czy coś w tym stylu (po prostu plik instalacyjny). Dalej powinno wyskoczyć Ci okno instalacyjne. Teraz możesz instalować bez pobierania.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
ok thx juz sobie sam poradziłem :))