Problem z instalacją samochodu

Witam mam problem z zainstalowaniem żuka którego pobrałem z tego forum proszę o pomoc. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Napisz w czym konkretnie jest problem. Nie wykrywa ci zainstalowanej Mafii, czy może wyskakuje jakiś komunikat z wirusem? Nikt tu nie czyta w myślach.
Obrazek
A tu patrzyłeś?

masz-problem-z-modem-najpierw-przeczytaj-to-t31.html
Obrazek
Obrazek
Gdy klikam plik exe wyskakuje " Invalid data type for 'idir' " klikam "ok" i wyskakuje instalacja wybieram w języku angielskim wybieram żuk standard klikam "next" później wybieram plik tam gdzie mam zainstalowaną mafie i to jaki samochód ma zastąpić i klikam "finish" i wyskauje
Setup has successfully finished.
Now you can use the new car.

Note:"hugo nase" helped me with the develpment of this program.
a następnie klikam exit i wchodzę do gry a samochodu nie ma.
Czy próbowałeś instalować inne samochody, również innych autorów/z innym instalatorem? Jaką masz wersję gry (np. z kolekcji klasyki, z playa)?
Tak właśnie mam kolekcje klasyki a oprócz pojazdów z tej stronki to nie próbowałem instalować nic innego.
Kolekcja Klasyki ma to do siebie, że część modów nie chce działać. Możliwe, że ten konkretny instalator którego używa Zdzichu (autor Żuka) ''gryzie się'' z grą.
Spróbuj zainstalować taki samochód, w którym nie ma instalatora, tylko ręcznie podmieniasz pliki (poradnik: podmienianie-samochodow-t397.html).
I ostatnie pytanie tak dla pewności. Nie działa tylko Żuk czy żaden samochód?
Żaden samochód nie działa.
Nie mam pojęcia co to może być. Prosiłbym o pomoc kogoś kto dłużej w tym siedzi (np. może Mnich, Mafioso)?
GoraXD napisał(a):
Gdy klikam plik exe wyskakuje " Invalid data type for 'idir' ".

W wersji Kolekcja Klasyki jest zły wpis w rejestrze
Zrób tak jak tu brak-listy-misji-w-capone-tu-jest-rozwiazanie-t645.html#p12017 Oczywiście oprócz Capone Editora xd
Po tym instalator pojazdu musi wykryć Mafie automatycznie.
I staraj się pamiętać o zamienionym kolorze auta bo możesz podmienić na auto które jest nie dostępne we Freeride