Problem z instalacją modu
Imigrant
2
nie jestem pewien czy to ten dział ale zawsze warto spróbować.
Mam problem z instalacją moda Airplane Mod v1.0 posiadam mafie z nieszczęsnej kolekcji klasyki gdzieś tak wyczytałem że trzeba podmienić jakiś plik i będzie działać zrobiłem to ale jak włączam grę na swobodnej i wybieram samochód do wywala całą grę prosił by o DOKŁADNĄ instrukcje totalną łopatologię jak zainstalować mody takie jak:
Airplane Mod v1.0
Change of Day Mod
CityBars Mod v1.0
Ikarus Mod Slovak 80s Patch v1.0
IkarusMod v2.7
Mafia Classic Mod Deluxe
Magic Bullet v1.0
Snow Mod Patch
Snow Mod v1.6 (nie wiem czym to się różni od tego Snow Mod Patch)
The MAFIA TreeS Project v3.0
No i oczywiście moda Lost Heaven 1932 (tyle że tego moda nie ma na stronce a zaciekawił mnie niesamowicie
I jak ktoś by był na tyle wspaniałomyślny to też jakieś inne oryginalne mody bardzo chętnie przetestuję
Ogólnie jak instalować mody.
Z góry dzięki za pomoc pozdro czekam na szybkie odzewy
Mam problem z instalacją moda Airplane Mod v1.0 posiadam mafie z nieszczęsnej kolekcji klasyki gdzieś tak wyczytałem że trzeba podmienić jakiś plik i będzie działać zrobiłem to ale jak włączam grę na swobodnej i wybieram samochód do wywala całą grę prosił by o DOKŁADNĄ instrukcje totalną łopatologię jak zainstalować mody takie jak:
Airplane Mod v1.0
Change of Day Mod
CityBars Mod v1.0
Ikarus Mod Slovak 80s Patch v1.0
IkarusMod v2.7
Mafia Classic Mod Deluxe
Magic Bullet v1.0
Snow Mod Patch
Snow Mod v1.6 (nie wiem czym to się różni od tego Snow Mod Patch)
The MAFIA TreeS Project v3.0
No i oczywiście moda Lost Heaven 1932 (tyle że tego moda nie ma na stronce a zaciekawił mnie niesamowicie
I jak ktoś by był na tyle wspaniałomyślny to też jakieś inne oryginalne mody bardzo chętnie przetestuję
Ogólnie jak instalować mody.
Z góry dzięki za pomoc pozdro czekam na szybkie odzewy