Problem z instalacją Mafia Multiplayer Race.

Witam serdecznie. Mam Mafię z Kolekcji Klasyki. Skorzystałem z poradnika użytkownika CUKIER, aby zainstalować Mafia Multiplayer Race. Zrobiłem wszystko jak trzeba, ale przy punkcie 3 instrukcji ("W folderze bgMMR, ikonki z "okienkami" odpowiadają
różnym trasom. Najlepiej zainstalować wszystkie.") nie chce się zainstalować nic... Przykładowo przy instalacji pliku "InstallRacingCountrySide1.exe" wyskakuje błąd "C:Program files\Kolekcja Klasyki\Mafia\missions\FREEKRAJINA\missions\freekrajina\scene.5ds not found" Nie wiem co zrobić dalej. wszystko robiłem krok po kroku wg instrukcji. Żadna z tras nie chce się zainstalować, nieważne czy chcę tryb multiplayer czy single. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu i z góry dziękuję :))
Wypakowałeś folder MISSIONS najpierw? Bo na pewno to jest rozwiązanie
Wypakowałem zanim zacząłem instalować te trasy. o to chodzi? :-) Robiłem WSZYSTKO w tej samej kolejności jak jest podane w instrukcji.
Podaj ścieżkę tylko do katalogu Mafii

Popaczek napisał(a):
C:Program files\Kolekcja Klasyki\Mafia\missions\FREEKRAJINA\missions\freekrajina\scene.5ds

To powiększone jest zbędne, tak jak mówiłem podaj przy instalacji tylko to:

Popaczek napisał(a):
C:Program files\Kolekcja Klasyki\Mafia\
Podawałem... :-( Już wszystkie możliwości chyba wykorzystałem i nic... Może masz jeszcze jakiś sposób, aby się z tym uporać? :-)
Zrób tak:

Usuń wszystkie foldery oprócz folderu savegames
Następnie ponownie wypakuj "świeży" folder MISSIONS poprzez Mafia DataXtractora
Odpal instalkę toru
Przy instalacji podaj ścieżkę do katalogu Mafii

I tym sposobem musi działać, nie chce mi się wierzyć.
Teraz poszło :D Dzięki wielkie :-) Ale ma inny problem teraz... Wszytsko się ładnie zainstalowało, było DONE na koniec, ale w grze jak najeżdżam na TWÓRCY GRY to nic się nie dzieje. Tylko to zdjęcie jakichś dziadów jest, a nie samochód. Jak wchodzę w to to mi się wyświetlają twórcy. Masz może na to jakąś radę? :-)
W tamtym poradniku było napisane:

Cukier napisał(a):
Włączamy Mafię, wybieramy profil, i minimalizujemy grę
kombinacją klawiszy ALT+TAB. Uruchamiamy "bgMMR v02.exe"
i klikamy "open race". Jeśli wszystko pójdzie dobrze to
powinniśmy zobaczyć zielony napis "DONE".
Powracamy do naszej zminimalizowanej gry i wybieramy "Twórcy Gry"
Dalej powinniście sobie sami już dać rade ;)