problem z IkarusMod v2.7

Witam wszystkich mój problem polega na tym że jeżdżę sobie samochodem a on nagle gaśnie i nie chce zapalić albo zostawiam go na moment i wracam i już nie chce odpalić czy jest jakiś sposób żeby go ponownie uruchomić
Po prostu samochód przestaje działać z braku paliwa.
jest full bak i po jakimś czasie się zatrzymuje i gaśnie najczęściej latam maluchem to po jakichś 5-10 minutach jazdy
Szukaj troszke po forum...
Tak jest to udręka każdego ussera tego moda.
Paliwo w baku kończy się bardzo ale to bardzo szybko.
Pozdrawiam Hanys.
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
szukałem i nic takiego raczej co by mi pomogło nie znalazłem a naprawdę bardzo mi zależy żeby sobie w to pograć
No to chyba źle szukałeś.

ikarus-mod-v-2-spalanie-t597.html#p12132
zrobiłem wszystko jak tam pisało i dalej niestety to samo to nie jest wina benzyny ponieważ mam pełny zbiornik
Jest na to sposób:

Ustaw klawisz trybu snajperskiego na np. R
Podzcas gry gdy zagśnie ci samochód stań przy dzwiach kierowcy i naciśnij R
Będzie widać jak Tommy podkłada bombę ale w rzeczywistości naprawia on wóz.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dziękuje ci kolego właśnie o to mi chodziło naprawdę wielkie dzięki

teraz mam inny problem jak otworzyć drzwi w ikarusie żeby wpuścić ludzi
Trzeba podjechać autobusem zabranym z zajezdni, podjechać do przystanku i przytrzymać SHIFT
trzymam shift i nic
A podjechałeś do dobrego przystanku, bo jeden autobus kursuje w Central Island, a drugi w Little Italy.
ok już wszystko ok
mam ten mod ;-) ale nie wiem jak wchodzić do domów i sie przepierać pomużcie mi plis
mw1998323 IkarusMod podmienia samochody itp. ale nie służy do wchodzenia do domów. Jedynie możesz zainstalować City Bars Mod, który daje możliwość wejścia do niektórych budynków.