Problem z dzwiękiem

Podczas gry Tommy i jego koledzy mówią normalnie ,a przechodnie i ludzie nie odgrywający roli w filmiku, gadają w przyśpiesznonym tępie. Tommy mówi że nie umie otworzyć auta też szybko(tylko ten tekst) i wszystko brzmi jak głos dzieci.
PROSZĘ O POMOC!
Obrazek
mafioso1202 napisał(a):
Podczas gry Tommy i jego koledzy mówią normalnie ,a przechodnie i ludzie nie odgrywający roli w filmiku, gadają w przyśpiesznonym tępie. Tommy mówi że nie umie otworzyć auta też szybko(tylko ten tekst) i wszystko brzmi jak głos dzieci.
PROSZĘ O POMOC!

po prostu zrób reinstalkę...
Robiłem
Obrazek
Jeśli masz dwurdzeniowy procesor z AMD zainstaluj (lub odinstaluj ten program jeśli masz go na komputerze) AMD DualCore Optimizer.
Nie mam dwurdzeniowego procesora.
Obrazek
Po prostu zainstaluj nowsze sterowniki do dzwiekowki. Tez mialem ten problem, instalka nowszych sterownikow pomogla.
Mam ten sam problem co kolega ale nic nie pomaga , co tu jest wymienione , teraz to nawet folder sounds jest pusty :shock: nie wiem czemu . Chciałby gdyby to było możliwe aby ktoś podesłał mi to co powinno być w folderze sounds :-?
Wystarczy go usunąć i gra będzie "pobierała" dźwięki z odpowiednich plików.
Dzięki ,a ma ktoś pomysł żeby ludzie tak szybko nie mówili i jeszcze u kolegi gra wydaję się taka jakaś bardziej "słoneczna" ,a u mnie tak ciemno i ponuro
A Ty z kolei masz procesor dwurdzeniowy?
Dunio napisał(a):
Dzięki ,a ma ktoś pomysł żeby ludzie tak szybko nie mówili i jeszcze u kolegi gra wydaję się taka jakaś bardziej "słoneczna" ,a u mnie tak ciemno i ponuro

Pokaż screena z konfiguracją gry.

Skalibruj monitor. Większość monitorów LCD ma tematy obrazu (sportowy, filmowy, fabryczny czy dynamiczny).
Przy monitorze CRT możesz mieć źle dobrane kolory.

Jeżeli masz stary monitor CRT może już siadać, w LCD mogą ci siadać lampy.
Obrazek
Z grafą już oki , a procesor ,Intel core 2 duo E4500 2.20/2m BOX , ja się za bardzo na tym nie znam .