Problem z dodatkiem Jimmy's Vendetta na xboxa360

Panowie pomozcie mam problem kupilem DLC Jimmy's Vendetta przez marketplace sciagnelo mi i wlaczam gre i nic nie ma jest tylko fabula glowna Mafii 2 ,co zrobic zeby DLC dzialal?
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Dodatek nie działa na Xboxie, mogłeś przeczytać forum 2K Games, tam ostrzegali aby na razie nie kupować, bo nie będą działać. Ma pomóc patch podobny do tego, który wyszedł na PC. Nie wiadomo kiedy zostanie umożliwione jego pobranie.
a na kompie dziala nie wiecie moze ?????
Na komputerze dziala bo majkool juz gra .Mam nadzieje ze niebede musial poraz drugi kupowac tego DLC bo kto to widzial zeby wstawiac do marketplace niekompatybilnego dodatku ktory jeszcze nie dziala.Normalnie smiech na sali :!: :!: :!:
Dokładnie. ;-)
Ale wam posiadaczom exa zrobili. :-x
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Majkool to jest zenada poprostu co robi 2k games jak moga wypuscic DLC ktory nie dziala na xboxa :-| Wtopilem 47zl zeby ten smieszny dodatek pobrac mam nadzieje ze drugi raz nie bede musial go kupowac bo wtedy na pewno nie kupie :!: :!: :!: A w ogole jest jakas wiadomosc kiedy bedzie patch lub cos ,zeby umozliwial gre w ten dodatek?
Możesz go teraz pobrać za darmo poprzez Historię pobranych plików. Ale to nie będzie potrzebne, nie musisz go kupować ponownie...
Wiem ,ze moge tylko nie sciagam bo to bez sensu jak i tak dzialac nie bedzie.Mam nadzieje ze 2K games szybko zadziala i bede mogl wreszcie w ten dodatek zagrac :!:
Jak to 47zł?
To na exa jest to droższe?!
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Ja odrazu kupilem 4000 microsoft points.Ale wiesz kupilem specjalnie zeby DLC sciagnac a tu taka niespodzianka i nie dziala mi :-/ .Otrzymalem przed chwila maila od Cenegi oto tresc "Z uwagi na fakt iż usługa Live nie jest jeszcze oficjalnie dostępna w Polsce, dodatki pobrane przez Xbox Live mogą nie działać prawidłowo".MY posiadacze xboxa narazie nic nie mozemy zrobic jedynie to czekac az 2K games wyda jakas aktualizacje zeby dzialaly nam dodatki do mafii 2 w polskiej wersjii jezykowej.Swieza wiadomosc z dzisiaj od Cenegi "Usługa Games for Windows Live będzie dostępna w Polsce od listopada tego roku, po jej uruchomieniu nie będzie już podobnych problemów".

Uwazam ze temat mozna juz zamknac.

Pozdrawiam