Witam! Mam pytanie dotyczące modu Cosa Nostra. Mam tę modyfikację po czesku, a napisy po polsku kompletnie nie odpowiadają temu co się dzieje w grze. Czy jest możliwość przetłumaczenia napisów w jakiś sposób? Plik w folderze tables (textdb_cz) jest w rozszerzeniu DEF. Jeśli tam znajdują się listy dialogowe to jak można otworzyć ten plik i przetłumaczyć. Można by również nagrać dialogi po polsku ale do tego potrzebny by był tłumacz, który przełożyłby z czeskiego na polski, teksty wypowiadane w grze. Wtedy można by się podjąć nagrania tekstów.
Dzięki. A czy ktos zna czeski? Ja probuje tlumaczyc wlasnie moda Cosa Nostra ale tworcy zle podlozyli napisy i teksty sie nie zgadzaja. Mozna wiec liczyc tylko na dubbing. Stracilem kilka godzin na tlumaczenie a okazalo sie ze teksty sa zle podstawione. Ktos chce pomoc?
Niestety nie ma angielskiej. Zle sa napisy podlozone. Ale po godzinach staran...udalo mi sie przetlumaczyc mod Cosa Nostra. Jutro nagram odcinek i w razie potrzeby umieszcze gdzies plik z polska wersją modu. Zapraszam na mój kanał jutro:)
Czy mógłbyś gdzieś umieścić ten plik z polską wersją Cosa Nostra? Również chciałbym zagrać w ten mod z takimi konwersacjami jakie rzeczywiście powinny być w modzie.
Tak. Właśnie wstawiam film na yt z polskiej wersji Cosa Nostry. W opisie będzie link. Z tym, że to nie będą dialogi żywcem z gry. Nie wszystko udało się przetłumaczyć, więc wiele dialogów jest fabularyzowane przeze mnie. niemniej mam nadzieję, że się spodoba :)
Czy to takie trudne przejrzeć kilka wcześniejszych postów tego użytkownika? Podawał link do swojego kanału już w wątku powitalnym, więc logiczne, że filmik pojawi się właśnie tam, prawda?
Tym bardziej zapraszam na kanał, bo dopiero w opisie filmu jest link do polskiej wersji. Mam nadzieję, że moja praca nie pójdzie na marne :). Miłej zabawy :)