Problem z CD 1

Witam,

Gdy zaczynam instalację (Płytka włożona do CD-ROM) Nie przejdzie ani 1% i od razu prosi o 1 CD wiec naciskam OK a on dalej i nie mogę tego zainstalować...
Wiec co mam zrobić ?
Pozdro !
kup mafie w kiosku kosztuje 9,99 zł na tamtej jednej płytce już są wszystkie CD
tworze moda Rammstein mod!
Prawdopodobnie Twój dysk z grą jest uszkodzony.
k3v1n napisał(a):
Witam,

Gdy zaczynam instalację (Płytka włożona do CD-ROM) Nie przejdzie ani 1% i od razu prosi o 1 CD wiec naciskam OK a on dalej i nie mogę tego zainstalować...
Wiec co mam zrobić ?
Pozdro !

Jeżeli masz płytkę z Kolekcji Klasyki, spróbuj uderzyć do ich pomocy technicznej, być może wymienią ci uszkodzoną płytkę na nową ;-)

Cuban napisał(a):

Sorry za OT
Jak to? Dostępna za 9.99?! Gdzie?! Mógłbyś podać wydawcę? :-o
Jemu chodziło o tą Mafie z Play'e(Z gazetki).Ale zmartwię cię,zapewne niema już tej gazetki od kilku miesięcy :-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Przecież Mafia w Play'u była rok temu. :-? Skoro polecał mu to teraz ( :-| ), to myślałem, że ktoś wydał ją ponownie (w tak niskiej cenie). ;-)
Może chodzi o wyprzedaż starej edycji Kolekcji Klasyki...? ;-)
Cuban napisał(a):

W kiosku raczej nie rozprowadzają Kolekcji Klasyki ;-)

Fakt, moje niedopatrzenie.
Kevin
A tak poza tym,Mafia z KK i tak ma 3 CD
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
wiem że nie ma bo ja dostałem ją na urodziny :-D

chodzi mi o tą z gazetki play'a ostatnie była tu w kiosku w Chorzowie ale mój wujek Wojtek ją kupił mi na urodziny a to była ostatnia gazetka w polsce :-(

// Jeszcze jedna taka akcja i pójdzie następne ostrzeżenie - ostatnie - M.
Człowieku,co Ty piszesz? Mam Mafie z merlin.pl,Kolekcja Klasyki.I tam są 3 CD,mogę się założyć o wszystko co mam.No chyba że ja mam jakąś "inną wersje"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Wersja z Kolekcji Klasyki jest na 3 CD, a z Playa (którą pewnie ma Cuban) na 1 DVD.
masz świętą rację Mafioso
Dobra, myślę, że co miało być napisane zostało napisane (a nawet więcej). Jeśli autor tematu będzie miał jeszcze jakieś pytania niech poprosi moderatora albo admina o odblokowanie tematu.