Problem z BSV 6.0

Pobrałem właśnie z mafiascene.com, wypakowałem, włączam i ... wyskakuje błąd.

Uruchomienie aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVBVM50.DDL. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawićten problem.

Wie ktoś co zrobićw tej sytuacji? :-/
Pobierz ten plik i wklej do folderu z programem. Jeżeli pojawiają się komunikaty że potrzeba jeszcz innych plików musisz je także pobrać i wkleić. Niema innego wyjścia.
Mógłbyś może podać stronkę, na której można pobrać te pliki?
Google pokazuje maszyny rolnicze typu BSV 6.0 :lol:
Chodzi mi o MSVBVM50.DLL. Musisz go pobrać np. z tej strony:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvbvm50
Dzięki już działa. Temat można zamknąć lub zostawić dla potomności.
Siema, szukam tego BSV 6.0, i mam problem. A mianowicie: gdy idę na ruską stronę żeby go pobrać (nigdzie indziej nie mogę w/w programu znaleźć ...) to mi piszą, że pobieranie jest tylko dla Ruskich.

Ma ktoś może link do pobrania tego programu? Spasiba, tawarisze :-P
Obrazek
XtravaganZa napisał(a):
Siema, szukam tego BSV 6.0, i mam problem. A mianowicie: gdy idę na ruską stronę żeby go pobrać (nigdzie indziej nie mogę w/w programu znaleźć ...) to mi piszą, że pobieranie jest tylko dla Ruskich.

Ma ktoś może link do pobrania tego programu? Spasiba, tawarisze :-P

Wchodzisz na strone główną MafiaTown, klikasz w kategorię pliki -> narzędzia, i tam szybko znajdziesz ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Trochę za daleko szukałeś ;-) Jak przysłowie mówi "czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze" - w tym przypadku "najbliższe".
Buehehe, fakt. Mimo wszystko, brakowało MSVBVM50.dll - sciągnąłem go. Tylko że teraz wyskakuje mi błąd : "Component 'RICHTX32.OCX' not correctly registered: file missing or invalid" - pobrałem go z neta i dalej ch** :-/

Pomocy! Bo się chyba załamę :roll:
Obrazek
A pobrałeś go tam, gdzie masz plik z BSV?
No pewnie. Odrazu mi go ściągneło do folderu z BSV.
Obrazek
Masz te wszystkie pliki w jednym folderze (oprócz MafiaTown.gram.pl.txt)?

Obrazek
Tak. Tylko jak mnie prosili o MSVBVM50.dll, to go pobrałem. Czyli mam wszystko, z w/w plikiem.
Obrazek
W takim razie skopiuj te pliki *.OCX do C:\Windows\System32 i spróbuj uruchomić BSV.
Znowu wyskakuje mi błąd : "Component 'RICHTX32.OCX' not correctly registered: file missing or invalid"
O co tu biega?? :evil:
W każdym razie, dzięki za pomoc :mrgreen:
Obrazek