Problem Patche 1.1 i 1.2 Szklane Oczy

Witam jestem nowy na forum i zaczynam od problemu :( Cóz jestem wielkim fanem gry Mafia The City of Lost Heaven przeszedłem ją spokojnie z 30 razy i wiem wszystko o niej ale mam problem gdy ostatnio naszła mnie znowu chęć na granie w mafie postanowiłem zainstalować patcha 1.2 ponieważ usuwa on kilka problemów (zły wpis w modelu trautenberg w Free Ride, błąd z niemożnością kradzieży czarnego Thora w Free Ride bohater mówił że nie zna zamka chociaż pomarańczowego otwierał) ale jakiż to wielki zgrzyt gdy po zainstalowaniu patcha 1.2 (dla pewności sprawdziłem patcha 1.1 i to samo) w przerywnikach postaciom unieruchomiono oczy zamiast białych z możliwością poruszania zostały włączone jako część tekstur twarzy i są nieruchome tzw "szklane oczy" czy jest możliwość poprzez podmiane jakiegoś pliku albo ingerencje tekstową w jakiś plik na granie w Mafie z patchem i bez szklanych oczu ? Proszę o pomoc odwdzięczę się olbrzymią wiedzą na temat gry i chętnie sam pomogę :-)
Musisz grać bez patcha 1.1 i 1.2 przykro mi ale chyba nie ma innego wyjścia żeby bohaterowie z gry nie mieli szklanych oczu gdy wgrałeś patcha :/.
"Mafia 2 Świat przemocy i przyjaźni"

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Patche nic nie poprawiają ,tylko pogorszają,aby gra była wydajniejsza

Yyyy... Problem już nieaktualny raczej bo kolega ostatnio był na MT 8 września ;-) //dosia92
Obrazek
Aktualny tylko szukałem po wielu zagranicznych stronach rozwiązania (nie wiem może modyfikacji jakichś plików ) lecz nie znalazłem absolutnie NIC nawet nikt nie zgłaszał tego problemu :/
hmm Ja osobiście posiadam mafie z kk (1.2) i u mnie oczy (oczywiście tylko w cutscenkach) się ruszają. Może musiałbyś mieć mafie odrazu zpatchowaną do wersji 1.1 lub 1.2 ?
Dla rozwikłąnia zagadki na koniec napisze ze te poruszane oczy są "hardcoded"
Albo animacja rotacji w plikach "animacji" (masło maślane)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra