problem (53)

Mam problem z instalacją ;(

Mam dwa kompy jeden słabszy i drugi troche lepszy.
No i tu się zaczynają schody, bo najpierw zainstalowałem M2 na słabszym i z instalacją nie było problemów! Gorzej z grą, bo ma procka 1.8 duala, 1,5 ramu i 32 bity grafe ati. Wczytuje mi grę nawet na najwyższych prarametrach, ale się zacina

I TU przechodzimy do sedna problemu ;(((

Więc załączyłem grę do tego lepszego...
Ale nie chce mi odpalić gra, na poziomie instalacji wyskakuje mi info - problem (53)
i wyrzuca mnie.
Nie wiem co mam robić.
1) Wywaliłem parę razy całość steama i odinstalowywałem gre;
2) wywaliłem wszystko z folderu steama, pozostawiając - steam (nazwa) aplikacja (typ) no i to co niechciało sie z folderu wywalić, po zaznaczeniu do usunięcia;
3) odinstalowałem avasta, zostawiłem noda takiego, którego mam na słabszym kompie;
4) wywaliłem steama i mafie ze słabszego w parametry kompa;

Co jest ciekawe to to, że na tym kompie, gdzie ma ww. problemy włączyłem i ściągnąłem jakąś (ze steama) demówke, która śmigała ;D

Po odinstalowaniu ze słabszego kompa steama, wywaleniu z lepszego kompa toego co opisałem w pkt. 2 mam teraz dwa problemy:
1wszy - stary - odpalając grę z CD pojawia mi się na końcu informacja o problemie (53)
2gi - po wejściu na łatkę, wejściu na steamie w Mafie - play - nojawia się komunikat, że gra jest niedostępna (unavailable)

Sam już nie wiem co mam robić... prosze o pomoc, bo mi się pomysły skończyły...
Może przeinstaluj system :-| ?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Wiesz nie chciałbym tego robić, bo jeszce tego nie robiłem na viście. Boje się, że moge coś skopć...