Prawdziwe nazwy samochodów v1.0

Dziś chciałbym przedstawić Wam modyfikację mojego autorstwa, dzięki której w Mafii pojawiają się prawdziwe nazwy pojazdów. Przeznaczona jest ona do użytkowników posiadających wersję 1.2PL z Kolekcji Klasyki od Cenegi (możliwe błędy po instalacji tego moda przeznaczonego dla v1.1). Poza ogólnymi zmianami nazw aut, spolszczone zostały także słowa w nich występujące, np. firetruck - wóz strażacki itp. Z instalacją nie powinno być problemu, ponieważ jest to tylko podmiana lub dorzucenie folderu "tables" do miejsca, gdzie została zainstalowana gra. Plik waży niecałe 90kB. Zapraszam do pobierania i komentowania! :)

http://odsiebie.com/pokaz/2399288---b430.html
Mnie tam nic nie zmienil. Tylko antyvirus sie zaczal miotać że sie trojan zalągl

/// Nieaktualne - link poprawiony.
Obrazek
Naprawdę? :shock: Mój Avast nic nie piszczy... Może to być spowodowane przez instalator? W każdym bądź razie wrzucam wersję podstawową, czyli folder "tables" :)

http://odsiebie.com/pokaz/2399288---b430.html
No cóż, wpakowalem tablesa do Mafii, pozgadzalem mu sie na podmianę i dalej głucho :P
Mafie z kolekcji klasyki niby mam.
Obrazek
Hmmm, może masz zainstalowaną inną modyfikację? W każdym bądź razie wyrzuć ten folder "tables", który masz i wrzuć ten od modyfikacji.
No nie mam, skad mam miec. Nie uznaje uzywania nowych wozow w starej grze ani innych takich.
A po brutalnym wyrzuceniu i wlozeniu nowego tez mu roznicy nie zrobilo :lol:
Obrazek
No to ja już nie wiem... Może ktoś inny, kto przetestował się wypowie?
Podmień jeszcze raz plik rw_data.dll z poniższego tematu.

Link do tematu: male-faq-na-temat-modow-t31.html#p90
Hmm, zadzialalo polowicznie. W Swobodnej jeździe sa nowe nazwy w "wybierz producenta", w "wybierz model" juz nie. I w encyklopedii tez sa stare.
Obrazek
james_beckerson napisał(a):
Hmm, zadzialalo polowicznie. W Swobodnej jeździe sa nowe nazwy w "wybierz producenta", w "wybierz model" juz nie. I w encyklopedii tez sa stare.

Mi tak samo.

Kevin, kiedy wersja v2.0 ?
Na razie muszę coś z kompem zrobić, żeby móc zacząć pracować... ;)