Pożyczenie Mafii 2

mój kumpel chce pożyczyć ode mnie mafie 2 oryginalną, no i tu jest problem bo gra wymaga cd key i steama. więc jeżeli on by zainstalował grę na własnym komputerze (też ma steama) i wytrzasnął by jakiegoś keya z neta to gra będzie chodzić mu i mi?
Każdy egzemplarz gry ma inny kod. Więc nie weźmie kodu z neta, bo steam mu nie zaakceptuje. Jeden egzemplarz gry na jedno konto. Jedyny sposób jest taki, że zalogujesz się u kumpla na swojego steam'a, ściągniesz Mafie 2 na jego kompa i ją zcrackujecie.
Obrazek
Nie wiem dokładnie ale chyba steam odrzuci cd-keya....jeśli myślę źle to proszę mnie poprawić...
a po za tym pachnie mi to piractwem
Si vis pacem, para bellum.
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Pentium Dual-Core 2.80 GHz | 2x2GB Ram|Nvidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 7 Enterprise 32bit
Twój kumpel może grać na twoim koncie offline :)
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
a jak by włożył płytę i wszedł w mój komputer prawym na płyte i i otworzył następnie skopiował te pliki na na pulpit to by działało?
Nie bo pliki na płycie są tak tam zapakowane że nie da się ich skopiować bo ich tam tak jakby nie ma.
Obrazek
Jak grać na komputerach?
A) kolega instaluje Mafię na twoim Steam'ie i:
1) można grać w trybie offline
2) scrackować grę
B) podobnie do A lecz nie wymaga synchronizacji obu znajomych:
Logujesz się u kolegi na swoim Steam'ie i pobierasz "Mafię II", proces kierowany przez Steam więc jest legalny. Po ściągnięciu pozostają te same opcje co w punkcie A

Nie ma co kombinować z CD-key'em bo prędzej jajko zniesiesz niż ci się uda coś wykombinować.

Przyznam się, że sam gram na cracku, gdyż:
1) gra działa bez płyty
2) mam "full tuning" moda xD

Jest jeden minus - blokuje się cały Steam i nie możesz zdobywać osiągnięć; Cum finis est licitus, etiam media sunt licita - cel uświęca środki
Obrazek
Ludzie, ale macie problemy. Ostatnio w KomputerŚwiat pisało, że cracking jest legalny, jeżeli robisz go dla siebie. Po odpowiednim nagięciu tego prawa można by go wykorzystać w praktyce.

Prawie miesiąc (bez 6 dni) od ostatniego posta, a ty tylko odkopałeś po to aby napisać że można dla siebie crackować grę legalnie? //dosia92
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)