Potrzebuje samochody.

Potrzebował bym takie samochody :
- Smart four two
- daewoo nubira,lanos
- opel astra classic pierwszej generacji
- fiat grande punto.

Pomożecie ??
Pobierz sobie odpowiednie programy z naszego Downloadu i sam zrób ;-) Chyba, że nie umiesz.
Bo - szczerze - po słowie "Pomóżcie" możemy się wiele spodziewać, np. jakich programów użyć, albo jak to zrobić i wiele innych. Dlatego sprecyzuj pytanie :->
wydawało mi się że chyba jasne jest czego oczekuje. Z kąd mogę bobrać te samochody, bo sam ich na pewno nie zrobię.
Zobacz w naszym Downloadzie, a jeśli nie ma, to poszukaj w google.
Chyba, że ktoś zna link - ja niestety nie.
Ja szukałem i nic z tego, znalazłem stronkę, http://mafiamoderncarsdownload.bnx.pl/maintenance.php
ale nie mam pojęcia jak się tam zarejestrować :/
kochanymisio napisał(a):
ale nie mam pojęcia jak się tam zarejestrować :/

Ehhh... Ta strona jest zwyczajnie zamknięta, pewnie kilku użytkowników dopuścili, a innym zamknęli przed nosem. Albo dopiero w budowie.

Na marginesie - http://www.cbskut.vgh.pl/news.php .
Nie ma za co ;-) Pierwszy wynik w google i sekunda życia stracona... Ciężko było, wiesz?
Wybacz ale nie podziękuję bo już ten download przeszukałem :P

Dodam że ta stronka którą pokazałem istnieje już parę ładnych lat :D
Aha... No to zmienia postać rzeczy :-)

Zaglądamy na dalsze strony, klikamy w link i mamy: http://mafia1234.w.interia.pl/edytory.htm

kochanymisio, chcę Ci powiedzieć, żebyś skorzystać z google! Albo z cioci onet :mrgreen:
Wierz mi kolego, że wiele już stronek odwiedziłem :D
A ile tych wież?

Zainstaluj sobie Mozillę i nie dobijaj ludzi takimi bykami.
Mam ją i byków nie robię :P
WIEŻ mi, że robisz.

Szczerze - Potrzebujesz aut, używasz słowa "Proszę" czy tam "Pomóżcie" i oczekujesz, że ludzie za Ciebie będą siedzieć przy guglach i tracić czas? Wyguglować da się wszystko co istnieje, to kwestia tego ile poświęcisz na to czasu, na ile jesteś zdeterminowany. Jeżeli chodzi o strony z autami, to swego czasu francuski Bar i niemiecka Mafia The Game praktycznie się uzupełniały, serwując wszystkie auta jakie mógłbyś sobie zażyczyć (oczywiście o ile ktoś je zrobił). Ale nawet nie wiem czy te strony jeszcze istnieją. I nie, nie będę tego sprawdzał za kogoś, komu się po prostu nie chce.

Ale tak swoją drogą - Po co Ci te auta? Po prostu taki masz kaprys, czy kryje się za tym jakaś grubsza intryga?
Obrazek
- M a f i a P B F -
Kolego, ja szukałem kilka dni i nie mogłem znaleść dlatego poprosiłem was o pomoc w końcu po to ten portal między innymi jest, że by pomóc, ale skoro dla was to taki wielki problem i macie mi robić wielka łaskę to ja serdecznie dziękuję za taka pomoc. A po za tym nie prosiłem Ciebie o zbędne kazanie tylko o pomóc takie to trudne ?? Na przyszłość daruj sobie
Widzę, że z netykietą to ty nigdy styczności nie miałeś. Jak masz jakiś problem i oczekujesz pomocy, to odpowiednio trzeba do całej sprawy podejść. Skąd ja mam wiedzieć gdzie, jak i czy w ogóle szukałeś, skoro nie napisałeś o tym w pierwszym poście. A że domyślać się nie mam zamiaru, to z góry zakładam, że nie szukałeś - bo z reguły tak jest. Sam sobie pod górkę robisz.

Inna sprawa - bierzesz pod uwagę taką możliwość, że nikt nie zrobił/przekonwertował tych aut pod Mafię na przykład?
Obrazek
- M a f i a P B F -
koledzy znalazł by sie jakis Citroen BX albo XM fajno by było posmigac w mafi czyms takim prosze o pomoc