Potrzebny plik

Witam,
Mam mafie ale nie mam jednego pliku ten plik nazywa się A8.DTA i mógł bi mi ktoś wrzucić ten plik do ściągnięcia, mało waży chyba 15mb
Z góry dzięki
A nie chodzi przypadkiem o plik AB.dta ? Z tego co wiem, Mafia nie ma pliku A8.dta
muore il bandito, la mafia vive
Nie bo mam plik A7.dta a potem zamiast 8-semki mam A9.dta a inni ludzie piszą że też nie mają tego pliku
CoCaine napisał(a):
Nie bo mam plik A7.dta a potem zamiast 8-semki mam A9.dta a inni ludzie piszą że też nie mają tego pliku

Bo jak już wcześniej wspomniałem, Mafia takiego pliku nie posiada.
Tutaj w tym spisie jest A8.dta
http://isohunt.com/torrent_details/8849 ... ab=summary
Ale po co ci ten plik? Gra bez niego spokojnie działa...
Bo gra działa misjie i free ride extreme ale nie działa zwykły freeride czemu to tak?Tylko ląduję się pięć kropek i wychodzi do pulpitu.

Niech kto odpisze
Zacznijmy od tego: czy w ogóle posiadasz oryginalna wersję gry?
Ja posiadam oryginał i gdy mi się instaluje, to mam wszystkie pliki.

Być może , że masz pirata i Ci się te pliki nie ładują. Wtedy pomyśl sobie, że Kara Boska Cię spotkała. :-P

Jak nie, to zainstaluj ponownie grę... Może pomoże
Obrazek
Orginalnej wersji nie mam ale może to niedziała dlatego że nie instalowałem instalkom tylko wypakowałem folder z grą isobuterm bo to był plik iso
Nie ma potrzeby wypakowywać plików iso, zamontuj go jako obraz płyty przy pomocy np. DAEMON TOOLS i wtedy wszystko powinno się dobrze zainstalować.
A tak na przyszłość, to z problemami dotyczącymi pirackich gier pisz na innym forum.
Obrazek
Obrazek
Spróbuję ale ta płyt jest trochę porysowana ale zobacz
Naprawdę szkoda ci 25 złotych na Mafię?
Mafioso napisał(a):

Jak komuś się nie chce wyjść zza biurka to woli sobie ściągnąć :-> Chociaż nawet przez internet można zamówić Mafię.
Mnich napisał(a):
Mafioso napisał(a):

Jak komuś się nie chce wyjść zza biurka to woli sobie ściągnąć :-> Chociaż nawet przez internet można zamówić Mafię.

No ale przecież jeszcze trzeba pójść do drzwi i otworzyć kurierowi... za dużo roboty ... :-|
Blitzkrieg1410 napisał(a):
No ale przecież jeszcze trzeba pójść do drzwi i otworzyć kurierowi... za dużo roboty ... :-|

Zawsze może pogonić starych, żeby poszli i otworzyli :-P

// Starczy już tego OT - M.
Obrazek