Postacie mafii 2

Mam nowe informacje o postaciach z mafii 2:

Marty-Mało znana osoba.Niewiem jakiej jest narodowości.Jest bardzo mlody.Pracuje dla konkurencyjnej rodziny której nienawidzi Clemente.Na pierwszym gameplay pomaga vito i Joemu.Marty jest bardzo nerwowy i niecierpliwy.Na końcu misji umiera.W piątym gameplay mamy widziec jak umiera.Kiedy vito i joe goniom Clemente , Marty wychodzi z auta.Niemągąc opszec sie pokusie zatrzymania Clemente.I wtedy patają strzały które go zabijają.

Don Luca-Luca ma poczucie humoru, nielubi wegetarian.Podobno pochodzi z Nowego Jorku.

Henry Tomasino-Zabójca rodziny Clemente dobry przyjaciel Vita i Joe.Urodzil się na Sycyli.Jego ojciec był ważnym człowiekiem.Kiedy Mussolini doszedł do władzy jego ojciec został aresztowany ,a on wysłany do miasta Empire Bay.Jakoś koło roku 1925.Ojciec załatwił mu prace u rodziny Clemente.Henry jest w stanie zrobic dla rodziny wszystko.Spotykają się z Joe i Vito w barze.Pomaga nam też w innych misjach.Podobno w misji A Day in the Life, kiedy mamy zabic dona rodziny Clemente.Spekulanci mówiom że misja ma 2 końce.W pierwszym że pomaga ,a w drugim chce nas zabic .Ale to tylko spekulacje.

Przetłumaczone z zagranicznej strony.Reszte postaci jak przetłumacze.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
adis135 napisał(a):
Henry Tomasino-Zabujca rodziny Clemente dobry przyjaciel Vita i Joe.Urodzil się na Sycyli.Jego ojciec był ważnym człowiekiem.Kiedy Mussolini doszedł do władzy jego ojciec został aresztowany ,a on wysłany do miasta Empire Bay.Jakoś koło roku 1925.Ojciec załatwił mu prace u rodziny Clemente.Henry jest w stanie zrobic dla rodziny wszystko.Spotykają się z Joe i Vito w barze.Pomaga nam też w innych misjach.Podobno w misji A Day in the Life, kiedy mamy zabic dona rodziny Clemente.Spekulanci mówiom że misja ma 2 końce.W pierwszym że pomaga ,a w drugim chce nas zabic .Ale to tylko spekulacje.

Możesz podać link do tej strony?
muore il bandito, la mafia vive
Jest na poprzedniej stronie.

Człowiek z blizną
adis135 napisał(a):
opszec
patają
Zabujca .

Kto składa się na słownik ortograficzny dla tego pana?
Co do informacji,wyglądają to tak jakbyś te zdania przemielił przez translator.Co do informacji,ułóż to w jeden "plan" i jeżeli zdobędziesz/przeczytasz jakies info i użyj opcji edytuj.I błagam,poproś ojca o słownik...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Vito Scaletta-Vito wyrastał w biednej rodzinie.On i jego rodzina pochodzili z Sycylli.Do miasta przyjechała jego rodzina.Dopadła ich biedota więc Vito zaczoł kraśc.Jego najlepszym przyjacielem jest Joe Barboro z którym kradł.Oczywiście jednego dnia Vito z Joe chcąc ukraśc dostawe Joe uciekł, a Vito został złapany.Vito miał do wyboru więzienie, albo wojsko.Walczył na wojnie ale też wydawał rozkazy.Pewnego razy został postrzelony i wrócił.Owszem jego najlepszy przyjaciel Joe nie marnował czasu w mieście a służył mafii.I tak Vito zaczyna wymuszc haracze.Za każde wykonanie pracy dostaje wynagrodzenie.Vito zaczyna w mafii jako najemnik, albo chłopiec na posyłki.

Człowiek z blizną
Duzo informacji i jakze dokladne.
Naprawde fajnie to zrobiles.
Marty podobno ginie w misji gdzie zabijamy Clemente
Zauwazcie ze przy zdjeciu Luca nie ma daty urodzin ale jest data smierci http://mafia2.scorpions.cz/clanek/postavy
Obrazek
Ciekawe te opisy postaci... I osobiście uważam, że na główna się nadaje w 99,9 %! ;-)

Edit:

Uff :-) Jestem Capo - prawowity członek MT! :mrgreen:
W Demie prszypadł mi do gustu Joe swoimi powiedzonkami:

(V)ito - Co cię sprowadza do Stanów?
(H)enry - Mussolini.
(J)oe - Co kupił ci bilet?

(H) - Zawieźcie mnie do El Greco.
(J) - Do pie******ego malarza?
(H) - Nie. Do lekarza ty debilu skończony.
<Joe podnosi Henrego>
(J) - O Madonno, jesteś cięższy niż na pierwszy rzut oka!

(H) - Gruby sk****el prawie nie odstrzelił mi jaj.
(J) - Spokojnie, chybił na kilometr.

(H) - Wiedziałem że będzie coś nie tak... To mój trzynasty kontrakt.
(J) - Co ty pi******sz, ty cholerny farciarzu!

Te teksty mnie rozwaliły. Myślę że Joe to będzie super postać!
Obrazek
Swoją droga po tych dialogach (również jakości podkładanych głosów) widać, że postacie są świetnie opracowane a dialogów możemy się spodziewać rodem z filmowych gangsterskich hiciorów :)
Obrazek
- M a f i a P B F -
Mi bardzo spodobał się motyw w windzie jak Joe wyciągnał butelkę i pił sobie

(H) Joe! Co ty wyprawiasz do cholery?
(J) No co? Pić mi się chce. Niezła rzecz spróbuj.
(V) Pijesz w robocie, co? Od kiedy zostałeś irolem
Henry też mi przypadł do gustu. Taki poważny mafioso z przykrą przeszłością.
Obrazek
Wydaje mi się, że Joe będzie najzabawniejszą postacia w grze. Tak btw, to on pije przez nakrętke;)
A mi zaś podoba się tekst 'Kto jest tym szczęściarzem' - mówi Joe.

Henry Tomasino:
W przeciwieństwie do Vito i Joe, Henry jest już pełnoprawnym członkiem mafii, zobowiązanym przysięgą lojalności oraz pełną ochroną ze strony rodziny. Nie jest pewne, dlaczego ktoś tak ważny trzyma się z dwoma początkującymi mafiosami. Być może dorastali oni razem, może bossowie Cosa Nostry kazali mu mieć na nich oko. Możliwe jest tez, ze chce on po prostu się nimi zaopiekować, jak starszy brat. Jakikolwiek może być to powód do takiego zachowania, Henry jest wzorem dla dwójki bohaterów, który nie tylko jest ich kolegą, ale także nauczycielem, który zapewnia im szanse awansu w mafii.

To jest tak, że każdy mianowany w rodzinie, czyli pełnoprawny członek mafii ma pod sobą kilku zaufanych osób, które pomagają mu zarabiać kasę dla góry, a zaś wyżej od made-mana jest capo.
Vito robiąc interesy dla Henrego jest po prostu associate, czyli jest powiązany z mafią, ale nie został ł jeszcze mianowany. - będzie to w późniejszym etapie, gdyż widziałem cut-scenkę. Igła, święty obrazek, ogień - będzie pokazane to jak zostaje się członkiem mafii, motyw wzięli z Sopranos.
Obrazek
Mi najbardziej przypadł do gustu Henry.
A siódmego dnia Bóg stworzyl Google i powiedzial szukajcie a znajdziecie