Imigrant
5
Zauważyłem na stronie brak artykułu o możliwości zdobycia Lassistera V16 Model 70 Police.
Oto on (napisane przeze mnie, screeny moje):
1. Gdy jesteśmy koło magazynu (już po powrocie ze wsi) jedziemy naprzeciwko stadionu w hoboken (widać tam na radarze auto).
2. podchodzimy do tego miejsca:
Mapa:
I przechodzimy przez belkę:
3. Gdy jesteśmy przy bramie
Obracamy się plecami do niej i idziemy naprzód (nie przejmujcie się, że przed wami jest budynek , to tylko tekstury Tommy przez niego przechodzi.
4. Za budynkiem stoi Lassister V16 Police
5. Teraz miałem największe problemy, bo nie nie wiedziałem jak wyjechać z tego placu. Oto rozwiązanie:
Dojeżdżamy do linii kolejowej i jedziemy wzdłuż niej w stronę magazynu Salieriego:
Jedziemy dopóki nie zobaczymy iż zniknęła ściana po naszej lewej:
Mapa:
Przejeżdżamy na tory (wrócić tamtędy się nie da ponieważ od strony torów jest ściana
6. Cieszymy się z bardzo rzadkiego auta.
Oto on (napisane przeze mnie, screeny moje):
1. Gdy jesteśmy koło magazynu (już po powrocie ze wsi) jedziemy naprzeciwko stadionu w hoboken (widać tam na radarze auto).
2. podchodzimy do tego miejsca:
Mapa:
I przechodzimy przez belkę:
3. Gdy jesteśmy przy bramie
Obracamy się plecami do niej i idziemy naprzód (nie przejmujcie się, że przed wami jest budynek , to tylko tekstury Tommy przez niego przechodzi.
4. Za budynkiem stoi Lassister V16 Police
5. Teraz miałem największe problemy, bo nie nie wiedziałem jak wyjechać z tego placu. Oto rozwiązanie:
Dojeżdżamy do linii kolejowej i jedziemy wzdłuż niej w stronę magazynu Salieriego:
Jedziemy dopóki nie zobaczymy iż zniknęła ściana po naszej lewej:
Mapa:
Przejeżdżamy na tory (wrócić tamtędy się nie da ponieważ od strony torów jest ściana
6. Cieszymy się z bardzo rzadkiego auta.