Pomysł na moda

Witam,

Na skryptowaniu i modelowaniu znam się lecz nie mam pomysłu jaki mod zrobić.
Proszę o propozycje. Było by fajnie gdyby to był mod z fabułą (tzw. misje)
Sprzęt

Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz
RAM: 3GB
Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 9600M GT
System: Windows VistA HomE PremiuM
Propozycja już jest: gangsterzy na wsi we FR. Wątek na ten temat założył glukkon napewno znajdziesz
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Niestety już ktoś podał DL
Sprzęt

Ja myślałem kiedyś o dodaniu wariantów misji 'Dziwka' i 'Omerta' (gracz wybiera czy chce zabić Franka i Michelle). Ale to by się wiązało z koniecznością usunięcia fragmentów lub całości cutscenek (także w misji 'Śmierć sztuki')
Ja mam pomysł, a może by podnieść poziom trudności w misjach (zwykłych). Chodzi mi o to żeby poprawić celność wrogów.
Może cos realnego dla kogoś kto zna się na skypceniu ale nie jest guru? :-/

cos z misjami
Sprzęt

:k potrafisz skryptować ,chciałbyś zrobić misję a nie potrafisz poprawić celności wrogów? To jest chyba najłatwiejszy mod... nawet bobek zrobił coś bardziej rozbudowanego... zmniejszył modele oraz celność wrogów aby było łatwiej przejść grę...
Ale wracając do tematu zrób pierwsze misję jedną.

Przejazd z punktu A do punktu B po drodze mamy zapytać człowieka X gdzie znajdziemy człowieka Y. Musimy go zabić (jest gliną). Dlatego po zabiciu mamy wanted który się nie wyłącza . Potem musimy dojechać na drugą stronę mapy starym Fordem T ...
Zrób tyle i wstał linka do tej misji . ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Zrobię jak przyjdzie mi premierowa mafia :)
Sprzęt

A nie podjąłby się ktoś zrobienia moda gangsterów na wsi we FR? Bo jak teraz sobie gram to aż się prosi o pościgi i strzelaniny na wsi.
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Taki mod już istnieje ;-)

http://mafia.scorpions.cz/clanek/mody-c ... nd-cops-v3
Wasze posty są zbędne panowie, mod został podany w tym temacie:

gangsterzy-na-wsi-t3679.html

Używamy szukajki, po to ona jest, by nie było takich postów.
Kurcze jak ja mogłem przeoczyć odpowiedź Mnicha? :shock:
Dzięki Wam panowie- tylko fajnie by było gdyby ktos mógł podać instrukcje instalacji tego moda- wtedy będę zobowiązany ;-)
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
AZZ012909 napisał(a):
Ja mam pomysł, a może by podnieść poziom trudności w misjach (zwykłych).

Jest taki mod na czeskiej stronie http://mafia.hodnoceniher.cz W ogóle mody które tam mają są za*&@iste
"The Gun Realism Mod" - download: http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1/mod ... sm_Mod.rar

Sam korzystam. Można normalnie zarobić headshota i umrzeć, choć wcześniej miało się 100 HP. W misjach z rozwałkami jest naprawdę trudno.