Pomocy mody.. !

Więc tak chcę dodać nowe ubranie do mafii 2 ale nie wiem jak .. :(
Bądźcie tak mili i odpowiedzcie . jak wgl dodaje się mody ?
Cóż , zwykle gdy ściągasz mod to powinien być plik o nazwie "readme" (czytaj to) ,który otwiera się za pomocą notatnika i tam powinieneś mieć napisane gdzie należy umieścić pliki aby mod zadziałał , przydało by się gdybyś napisał jak nazywają się pliki które pobrałeś. Mafii 2 aktualnie nie mam do dyspozycji , a więc może ktoś inny coś dopisze :->
Obrazek
Te ubrania to oddzielne pliki czy mod dodający ubrania?Podaj login steam.
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)
Jeśli to jest pojedynczy plik z końcówką .sds czy jakoś tak to wchodzisz tam gdzie masz mafię np: c/program files/mafia2/pc/sds/player.
Dobra, sorry, ale jak mawiał Ferdynand Kiepski "pałka się przegła".

Miałeś kilka ostrzeżeń słownych aby nie robić syfu, nawet więcej niż powinienem ci ich przyznać, ale pobłażałem ci trochę ze względu na to, że byłeś nowy. Piszesz krótkie i bezsensowne, nic nie wnoszące do tematu wypowiedzi. Do tego zakładasz tematy, mimo, że bardzo podobne już istnieją. Nie mówię tu już o odkopywaniu, bo na przykład ten odkop, który tutaj zrobiłeś jest zupełnie niepotrzebny. Myślisz, że user, który był na forum tylko raz, przyjdzie tutaj po kilku miesiącach, żeby przeczytać to co napisałeś? Wątpię.

Dostajesz ostrzeżenie i radzę ci myśleć nad tym co piszesz, bo masz dopiero kilkanaście postów i już zdążyłeś zarobić na warna, a to nie wróży dobrze.

A temat pod kłódkę.

Obrazek