Pomoc z kilkoma modami

Witam, jestem nowy na forum i mam problem z modami, jakby ktoś mi pomógł:

1.Modern Mod - z tym modem mam następujący problem:
-podczas gry jak przywiozę nowy samochód nie zapisuje
-ralph uczy otwierać zamków, ale potem nie da się auta otworzyć
2.City Bars Mod - z tym modem mam następujący problem:
-jak idę do hotelu albo gdziekolwiek to jest tak jak bez moda
1. Z folderu tables usuń carcyclopedia.def i carindex.def. Wada - nie będzie nazw samochodów z modyfikacji.
2. CityBars Mod nie jest kompatybilny z Modern Modem. Jeśli chcesz takie połączenie musisz najpierw zainstalować ModernMod, a potem na niego CityBars.
Ok, dzięki pomogło tylko mam jeszcze problem z MafiaDataXtractor, bo przez przypadek usunąłem i teraz jak chcę włączyć program to pluje że nie ma jakiegoś RW_DATA.DLL, mam wersje mafii 1.0
masz-problem-z-modem-najpierw-przeczytaj-to-t31.html - Sprawdź tam (punkt 1.) czy będzie Ci działało.
Słuchajcie, można powiedzieć że mam problem z modem, bo go nie mam :D

Posłuchajcie może ktoś ma jakiś odnośnik do moda który daje nam możliwość kierowania samochodem z widokiem na kierownicę ?? Kiedyś natykałem się na niego za każdym razem gdy szukałem fajnych modów, a dzisiaj już godzinę siedzę i nie mogę znaleźć. Byłbym wdzięczny :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Widok zza kierownicy... pewnie jest na to jakiś mod, ale najprostszym sposobem będzie zainstalować FREE CAMERA MOD. Musisz tylko później poprzestawiać parę rzeczy w sterowaniu, ale powinieneś się sam domyślić co i jak. ;-)
SharkY napisał(a):
Słuchajcie, można powiedzieć że mam problem z modem, bo go nie mam :D

Posłuchajcie może ktoś ma jakiś odnośnik do moda który daje nam możliwość kierowania samochodem z widokiem na kierownicę ?? Kiedyś natykałem się na niego za każdym razem gdy szukałem fajnych modów, a dzisiaj już godzinę siedzę i nie mogę znaleźć. Byłbym wdzięczny :)

http://barmafia.free.fr/dlm/download.php?id=579

Blitzkrieg1410 napisał(a):
Widok zza kierownicy... pewnie jest na to jakiś mod, ale najprostszym sposobem będzie zainstalować FREE CAMERA MOD. Musisz tylko później poprzestawiać parę rzeczy w sterowaniu, ale powinieneś się sam domyślić co i jak. ;-)

Ale, po wyjechaniu z miasta, free camera mod nie działa :P
No linkuś zadziałał i wszystko gra ;)

Gdzies zgubiłem tą stronkę, miałem w zakładkach, ale dziękuje bardzo.

Ten modzik + SnowMod .... kocham to :D

Jeszcze raz dzięki . 8-)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †