Pomoc z Ikarus Modem

ściaglem ikarus mo v.2 i jak wezme jazde extremala to moge tylko wziac samochod stojacy za domem w ktorym sie znajduje,jest to taka zolta furka do zadnych innych samochodow nei mozna wsiasc.Tylko ikarusem moge jezdzic ale jak go wezme z zajezdni :( Prosze o pomoc poniewaz nie wiem co robic gdy nie moge wsiasc do zadnego samocodu bo gada mi ze nie potrafi go otworzyc ;( Proszę o pomoc kogos kto sie na tym zna.

z góry dziekuje. :-) :-( :-D

// Bez dużych liter i zmiana nazwy tematu - Mafioso
Też miałem coś takiego, tylko z innym modem. Podmień swój zapis gry na jakiś inny.

Mi to pomogło ;-)
Usunąłem cala zawartosc folderu savegame i wsadzilem nowy save i dalej to samo do zadnego samochodu nei idzie wejsc bo mowi "nie potrafie otworzyc tego samochodu" ;( pomocy.! zalezy mi na tym modzie ;( bez slovak patch bylo to samo ze slovak patch dalej tak jest ;/
Usuń pliki carindex.def, carindex.dat i carcyclopedia.def z folderu tables.
MAFIOSO DZIEKUJE CI.!!!!!!!!!!!CZłOWIEKU JESTEś WIELKI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę bardzo.
a ja mam inny problem z tym modem(Ikarus v 2.0 bez poprawki menju),otoz podmienilem wszystkie pliki,wlaczam mafie i mam profil domyślny :shock: ,dostepnych mam kilka boltów(ogółem marki sa stare z oryginalnej mafii,tylko modele maja normalne nazwy z Ikarusa),wlaczam autoencyklopedie,a tam z 8 aut częsc podmienionych ale calych bialych procz jednego,a reszta stare z mafii,tylko nazwy mialy podmienione,do tego nie moge zagrac ani w swobodna jazde,ani w nowa gre,a jazdy ekstremalnej mi nie odblokowalo,czy ktos wie co jest?,moze cos zle zrobilem?,prosze o pomoc :!:
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
    1. Przeczytaj ten temat i zaastosuj się do niego.
    2. Przesuń folder savegame gdzieś indziej, np. na Pulpit (tymczasowo). Uruchom Mafię i utwórz nowy profil (aby odblokować wszystkie tryby jazdy i jazdę ekstremalną - klik).
    3. Jeśli nie pomoże przesuń również gdzieś indziej folder tables i sprawdź czy działa.
Zrobilem tak jak mowiles,gra zaczela dzialac,ale nadal mam biale auta(niektore),mam pytanie,czy w tym modzie wszystkie auta sa podmieniane czy tylko niektore?,zauwazylem tez ze z tych podmienionych aut jezdzi po ulicy tylko 1,biala ciezarowka :-| ,dzieki za pomoc.

PS:Czy moge wgrac do tego moda dodatek ktory odblokuje mi wszystkie auta,nie zepsuje to czegos?
1. Możesz zrobić screena tych białych aut i go pokazać tutaj?
2. A jest taki dodatek?
http://[link usunięty]/downloads.php?cat_id=1&rowstart=0

tu gdzies jest ten dodatek ktory odblokowuje autka

PS:zeby robic screeny trzeba miec program czy wystarczy nacisnac jakis przycisk,screen sam sie robi i zapisuje w folderze mafia?

// Usunąłem link do strony - regulamin - M.
To nie dodatek - to profil z savem, który ma odblokowane wszystkie samochody. Możesz go spokojnie użyć z Ikarus Modem.

Co do screena musisz mieć program lub w czasie gry nacisnąć klawisz Print Screen, wyjść z gry, uruchomić Painta, wkleić obrazek (Ctrl+V) i i zapisać (najlepiej jako JPG). Potem tylko wysyłasz plik na jakiś serwer hostujący obrazki, np. http://tinypic.com i dajesz tutaj link do niego.
Obrazek

bialy jest jeszcze ikarus ale to juz w autoencyklopedii
Zdaje się, że brakuje tekstur. Skąd ściągnąłeś moda?
http://mafiascene.com/modules.php?name= ... &last_id=0 z tąd