Pomoc rozdzial 9

Witam, moze mi ktos wytlumaczyc jak przejsc ta misje bo nei moge ;/ wszedlem juz do tej rzezni widze spiacego faceta ide dalej tzn skradam sie chowam za filarami, poten ten grubas w bialym fartuchu wychodzi na fajke, ja tam wchodze i zabijam tego co tam jest po cichu potem wychodze drugim wyjscie ide tam gdzie sa ci ludzie i te swinie zabijaja i potem idzie tam ten z bronia to cofam sie kawalek i co dalej ? jak tam wejde to mnie zabija jak pojde prawo i prosto tam tez stoi jakas lama pomocy :D
Masz iść do punktu koloru biało-czerwonego w kształcie koła.
Jak nadal nie kojarzysz to polecam ściągnąć poradnik z internetu, tam jest wszystko opisane co i jak nt. każdej misji.
WhatTheFaik napisał(a):
Masz iść do punktu koloru biało-czerwonego w kształcie koła.
Jak nadal nie kojarzysz to polecam ściągnąć poradnik z internetu, tam jest wszystko opisane co i jak nt. każdej misji.

No wiem ze mam tam isc ale jak sie przedostac? i prosilbym o link do poradnika bo nie moge znalezc, jest jakis ale smsa trzeba wyslac ;/
EDIT
poradnik juz jest temat zamknac mozna :)
Ok już zaraz Ci wrzucę mój ;-) Chwilka

EDIT: http://www.mediafire.com/?jv3fj1hbc1j8t4b - o jest, proszę bardzo.
Musisz wejść do rzeźni, schować się za te maszyny, poczekać aż pracownicy wyjdą. Następnie idziesz drzwiami obok do wyjścia, no musisz podążać za tym czerwonym wskaźnikiem na mapie.
Live or die - make your choice...
niewiem Co tu jest trudnego, ale żal że dzieci graja w mafie ;d tA GRA JEST BANALNA NIESTETY

Jak taki jesteś PRO to byś napisał coś aby pomóc.
Offtop kolego. Pilnuj się bo mam cię na oku //dosia92
eessooii napisał(a):
niewiem Co tu jest trudnego, ale żal że dzieci graja w mafie ;d tA GRA JEST BANALNA NIESTETY

Patrząc po twojej pisowni, to muszę stwierdzić, że sam jesteś dzieckiem.
Live or die - make your choice...