pomoc przy misji w porcie w ktorej dolaczylem do robotnikow!

misja w porcie, mialem pomoc szefowi portu rozpedzic bunt ale dowiedzialem sie ze to oni zabili mojego ojca. gram na najwyzszym poziomie i do tej pory szlo mi dobrze w tej grze. teraz wychodze i zabijam tych co stoja w porcie ale potem musze wejsc przez brame i tam strzelaja do mnei z kazdej strony rzucaja koktajle molotowa.............masakra jednym slowem, nie wiem jak tam sie ukryc, by ich sprzetnać. macie może jakiś pomysł by to przejść??? czekam na propozycje. przeszedlem 61% i chce isc dalej na tym samym poziomie trudnosci. granie od nowa mnie nie kusi :(
Najlepiej ukryć się za metalowym słupem(ten zaraz po lewej koło wejścia do budynku),zabić Dereka i resztę.Jeżeli koktail będzie blisko Ciebie płonął to odsuń się na chwilę w kąt.
Obrazek
Szczerze mówiąc też się trochę z tą misją męczyłem. W końcu jakoś mi się udało, musisz dobrze dobierać miejsce w którym się schowasz, jeśli obok uderzy jakiś koktajl to uciekasz za inną przeszkodę. Przeszukaj też forum, bo wydaje mi się, że już kiedyś był podobny temat i ktoś tam opisał bardzo fajny sposób ;)
Tak jak napisał Soberat schowaj się za tym słupem i powoli eliminuj wrogów. Jak przechodziłem tą misję to za każdym razem jeden z ludzi Dereka przebiegał przez całe pomieszczenie więc trzeba go szybko zabić, bo później naparza do Ciebie z boku. koktajlami się nie przejmuj za bardzo, bo jak pójdziesz mocno do lewej krawędzi słupa to Derek bedzie rzucał nimi, ale one będę lądować na schodach przeważnie. Pamiętam też,ze przy końcówce walki ze schodów zbiegali wrogowie więc musisz szybko reagować. Zazwyczaj oni osłabiali się przebiegając przez ogień na schodach, bo Derek koktajlami tam rzucał. Trochę strzałów w łeb i po nich. Dereka możesz zabić z tego miejsca, w którym stoisz tylko musisz być cierpliwy i czekać, aż się wychyli. Jak będziesz już wchodził na górę to powinien być jeszcze jeden wróg, a póxniej już dasz radę:P
ok dzieki. sprobuje moze sie uda. powiem wam ze zginalem juz ze 100 razy tam hehe :D i sie ostro juz wkurzylem i myslalem o wyinstalowaniu gry :P ale moze ten metalowy slup mi pomoze

slup pomogl za pierwszym podejsciem :D wielkei dzieki panowie!!! temat mozna zamknac.