POMOC: Czy pójdzie mi Black Ops ?

Witam!
Mam dzisiaj małe pytanko. Otóż bardzo chciałbym przejść calutkiego Black Opsa (grałem tylko chwilami u kumpla na PS3).
Mój komp to :
Intel Pentium 4 3 GHz HT
RAM 2 GB
ATi Radeon HD4650 GDDR2 1 GB
Zasiłka Modecom FEEL 2 500W

Słyszałem o jakiś patchach ale nie mogę w sieci nic znaleść. Bardzo mnie też zdziwił ten filmik
trochę nie chce mi się wierzyć że tak może mi chodzić Black Ops. Proszę o pomoc bo mam okazję kupić nową za 59 zł (polska wersja) . Dziękuje i pozdrawiam

PS. Żadna modernizacja sprzętu nie wchodzi w grę, ani też podkręcanie.
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Może nie jestem specem od komputerów ale gra powinno chodzić dość płynnie :) Masz tu filmik:

Obrazek
Nie ma to jak oceniać płynność gry po filmiku. Gratuluję porażającego niskiego poziomu inteligencji!

@Ray działać będzie - ale strasznie słabo.
Wątpie żeby użytkownik nagrał filmik na innym sprzęcie a potem kłamał że nagrał go np ATi Radeon HD4650.

Z niektórych kart graficznych dużo można wyciągnąć np zintegrowana Intel Gma 4500M na niej można uruchomić Mafie 2 ale maximum 12 FPS ;/
Obrazek
no właśnie ale Quatrox możesz w przybliżeniu jakoś określić jak słabo ? Bo wiesz mafia 2 działa mi 15-30 fps. To dla mnie spoko . GTA 4 15-25 - czego chcieć więcej. A jeśli Black Ops ma działać 5-15 no to jednak nie :))
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Black Ops nie jest wymagającą grą co do GTA IV i Mafii 2 :-D .Powinno ci pójść na średnio-niskich dość płynnie :)

EDIT: Odkopujesz tematy po to, by sobie nabić posty. Po raz pierwszy i ostatni cię ostrzegam - nie rób tego więcej, bo skończy się to ostrzeżeniem do profilu - niv
MGeraltS napisał(a):
Wątpie żeby użytkownik nagrał filmik na innym sprzęcie a potem kłamał że nagrał go np ATi Radeon HD4650.

Nie dodałeś że na filmiku Gość ma :
4GB ramu a nie 2GB
AMD phenom II x4 @ 3.4GHz a nie Intel Pentium 4 3 GHz HT.

Może ktoś mieć pecha i akurat będzie miał o kilka FPS za mało. a Powiem że czasem kilku brakuje by grę można było bez nerwów spokojnie przejść..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Dobra, zamykam, bo vito123 i tak niepotrzebnie odkopał.

Obrazek