No tak jestem już po 2h graniu w Mafię na Polish Town mod i mój werdykt jest następujący
3+/5
Jest bardzo dobrze. Modele są ładne . Ciekawy skrypt z dziewczyną. Możliwość przebierania się i darmowego zapisu. Zupełnie zmienione miasto i muzyka. Bardzo fajnie. Można poczuć fajny klimat. Ale pewnie zdziwisz się czemu jak mi się podoba to tak nisko oceniam otóż właśnie:
No wiem że to wersja beta i to rzuca się w oczy bardzo. Musiałem zmienić odl.rysowania i poziom do detali do minimum żeby można było jako tako chodzić po mieście i jeździć samochodem. No to niestety przy finalnej wersji jest karygodne. Musisz koniecznie to zmienić. Tak jak wspominałem modele są ładne ale no jest ich
mało. Musisz dodać więcej zdecydowanie dużo więcej modeli budynków i może będziesz w stanie dopracować wchodzenie do różnych budynków takich jak Dworzec PKS lub Bank Spółdzielczy. Następną sprawą jest garaż który na dzień dobry wybija nam wszystkie szyby w samochodzie

No to taki śmieszny błąd ale też musisz go usunąć. No co do samego mieszkania to można było by się przyczepić o ilość pomieszczeń bo za bogato nie jest. W finalnej wersji myślę że więcej umieścisz skryptów bo to naprawdę bardzo lubiana przez ludzi forma zabawy w modach (nawet głupia jazda windą czy palenie fajka już bardzo urozmaica rozgrywkę). No i na sam koniec o strojach. Tak myślę że powinieneś dać do wyboru wszystkie możliwe modele Tommego dostępne w grze, bo to ludzie też lubią.
Także podsumowując:
Mod Polish Town (beta version) jest modyfikacją ciekawą szczególnie że w ostatnim czasie na rynku modów do Mafia: The City of Lost Heaven nic się nie działo. Masz duże pole do popisu nad tym modem bo naprawdę uwierz mi sam pomysł jest świetny i myślę że jeśli wszystko dopieścisz i doszlifujesz twój mod znajdzie się w dziale downloadu.
Twoja modyfikacja podobała mi się ale największy szacunek należy ci się dlatego że zrobiłeś go sam, wymyśliłeś sam , modelowałeś sam. I to jest właśnie dobry przykład że jak coś się zaczyna to warto to skończyć bo ciekawe są tego efekty.
robertRobin88 tak trzymaj! Masz duży potencjał na tego moda i nie zaprzepaszczaj wszystkiego z powodu kilku nie dociągnięć . To jeszcze wersja beta więc wszystko przed nami.
Myślę że moja subiektywna recenzja w czymś ci pomogła i że nie zniechęcisz się do dalsze pracy.
P.S
Napisałem co mi się nie podoba bo uważam że jeśli wypuszczasz wersję beta moda to czekasz na krytykę
Naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego w drodze do osiągnięcia celu jakim jest stworzenie moda- Polish Town.
Recenzował:
Ray Charles (foka970)
Radio Wolny YT!!!Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!!
http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT