policja

Witam

Wie może ktoś jak pozbyć się policji. Ale żeby była w grze tylko nie było tego szarego komunikatu wanted po prawej stronie.

Bo nawet jak daje się zabić przez policje żeby mnie nie goniła, to i tak nawet po zabiciu cały czas mi się wyświetla wanted. i nawet żadnej misji nie można wykonać bo jak się dopadnie policja to szans nie ma.

Generalnie chodzi o to ze status ścigany nie znika nawet po aresztowaniu ani zabiciu przez policje.

Będę wdzięczny za porady.

Pozdrawiam tomasz
Zły temat. Powinieneś go napisać w Mafia II: Pomoc. Przebierz się w sklepie i samochód zmień, lub zadzwoń do policji z budki i daj łapówe. Takie trudne?
Obrazek
Podaj login Steam, to spróbujemy pomóc, bo coś czuje że pirata mamy kolego.
Po pierwsze to mam oryginała kupionego a dodatki kupione w steamie więc jak dosia nie wiem to niech się nie wypowiada.
Dzięki mikrus szczerze to nie wiedziałem ze samo przebranie wystarczy aby policja nie giniła.
Nie wiemy czy nie masz pirata dopóki nie podasz loginu Steam. Taki jest zresztą regulamin tego działu, za który ten temat powinien polecieć do śmietnika. Skoro jednak już odpowiedź została podana, zamykam go.