Połączenie modów RealDriver Mod 2.0 + MM v.1.0?

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy można połączyć paczuszkę modów RealDriver Mod v 2.0 + CityBars z paczuszki od moderatora @dosia92 z MM v. 1.0 ? Bo mi nie bardzo chce to działać.
Ściągasz paczkę,instalujesz MM1.Usuwasz z folderu Mafii folder Missions.Następnie wgrywasz wszystkie pliki z paczki do folderu. ;-)
Obrazek
Wcześniej już zainstalowałem, i tak o:
Nie wiem jakim sposobem można wejść do baru Salieriego, ale ja wszedłem tam tyłem.
Po przytrzymaniu Crouch (kucanie - right ctrl) zaczęły mi się kolejno pojawiać napisy "Maska, Bagażnik...". Oczywiście rozumiem, iż tak ma właśnie być. Tylko nie wiem, czy trzeba coś przytrzymać, aby np. bagażnik czy maska się otworzyła, czy trzeba do tego specjalnego pojazdu?
funcek napisał(a):
Wcześniej już zainstalowałem, i tak o:
Nie wiem jakim sposobem można wejść do baru Salieriego

Drzwiami :roll:
funcek napisał(a):
Po przytrzymaniu Crouch (kucanie - right ctrl) zaczęły mi się kolejno pojawiać napisy "Maska, Bagażnik...". Oczywiście rozumiem, iż tak ma właśnie być. Tylko nie wiem, czy trzeba coś przytrzymać, aby np. bagażnik czy maska się otworzyła, czy trzeba do tego specjalnego pojazdu?

http://mafia.scorpions.cz/clanek/modely-aut Jest tu parę aut kompatybilnych z RD2
A Jeżeli chcesz otworzyć np. bagażnik to musisz przytrzymać ctrl i jak trafisz na nazwę bagażnik to puszczasz ctrl i jest otworzone
Obrazek
Na stronie jest Audi A8 - a w nim i tak mi nie działa...
..bo nie jest kompatybilne z RD 2 :roll:
Pisałem że tylko niektóre działają.Te które są kompatybilne mają w nazwie RD2 np. to Audi drugie od góry.
Obrazek
Co do pierwszego posta to tak, można. Ale jak dojdę do formy jutro. Więc czekaj!!
Czyli w sumie te mody da się połączyć, ale muszę podmienić wszystkie samochody na te kompatybilne z RD2...
To nie takie trudne..Pliki z (pobranego samochodu)maps wgrywasz do folderu maps w folderze Mafii,tak samo z maps,ewentualnie sounds
Obrazek
No tak, trudne to nie jest, z tym że takich wozów kompatybilnych z RD2 jest dość mało...
Sprawa kompatybilności aut z wyżej wspomnianym RD2 wygląda następująco:
Model musi mieć odpowiednio nazwaną maskę i pokrywę bagażnika w modelu .4DS i odpowiednio ustawione axisy. Dlatego jest ich tak mało.