Chcę zobaczyć Quicksilvera Windsora: - kolor - Jasne Złoto - rejestracja - VQ-348 - koła - Speedstone Top Speed - bez naklejek i bez tuningu silnika na "Doładowanie" No to aż tak trudne to nie jest. Chyba.
(przykro jest, jak kompletnie nikt nie interesuje się tym tematem. A takiej sytuacji nie mam tylko w internecie)
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Kolego, skoro ten obrazek jest z internetu, to chyba to jest Cossack. To raz, a dwa - lustra są w sklepach z ciuchami, ale w Dipton nie ma żadnego takiego! Napisz chociaż, o jakie LUSTRO Ci chodzi.
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
To pisz, że Dipton jako sklep odzieżowy, a nie jako dzielnica EB
Chciałbym zobaczyć Vita w czarnym garniturze i płaszczu. I nie chodzi tu o te ubranie z "Dipton", a o te z Vangel's. (coś takiego miałem jeszcze w Free Ride, którego na obecną chwilę nie mam )
@Problemowicz, zdawało mi się, że jeszcze wczorajsze twoje "zapytanie" brzmiało mniej więcej tak:
Chcę zobaczyć Mnicha i Jogusia jako murzynów w Bolcie Ace Runabout w LH:MP najlepiej koło baru Salieri
Pomysł ciekawy, dlatego zabrałem się za jego realizację, a przy okazji chciałem sprawdzić swoje możliwości w zaawansowanym programie graficznym, jakim jest Paint. Efekt po ok. 50 minutach jest następujący:
Tylko niech Panowie się nie obrażają, to wymysł Problemowicza, ja to tylko zobrazowałem
Heh, do rzeczy. Ja chciałbym zobaczyć... rozbitego Ulvera Airstream.