pojawi sie DLC w którym bedzie kontynuacja historii ?

pytam sie bo w mafi 3 ( jak bedzie ) to napewno nie będą tego kontynuować tylko inna histria natomiast konczenie w mafi 2 jest takie nijakie ? nie wiemy cos sie stanie z Joe ,co dalej z Vitem ? bedzie takie DLC ?
na 90% nie
pytam sie bo w mafi 3 ( jak bedzie ) to napewno nie będą tego kontynuować tylko inna histria

Skąd wiesz?

Ja za to myślę, że będzie taki dodatek. Albo nie.... sam już nie wiem, bo tyle tych dodatków mają zaplanowanych, że cho cho :-)
Obrazek
Nie wiadomo czy bedzie kontynuacja Mafii 2 , może twórcy chcieli tak zakończyć fabułe żebyśmy domyślali się co się stanie z Joe,chociaż ja myśle ,że twórcy gry pokuszą sie o dlc żeby jeszcze troszkę zarobić.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Też myślę że prędzej pojawi się jakieś dlc w którym będzie kontynuacja. Bo raczej w Mafii 3 by nie robili kontynuacji 2.
Jest jeden DLC:

"Joe`s Adventures"

Możemy się spodziewać że to DLC będzie opowiadać o dalszych losach Joe lub wtedy gdy Vito był na wojnie lub w więźnieniu ;-)
Obrazek
na 100 % nie będzie kontynuacji, a następna Mafia o ile się ukarze będzie zawierała odrębną historię na 200 %
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Do tego za mało jest "tematów" do prowadzenia 3 z niedokonczoną historią ...
Obrazek