Pociąg

Witam.Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.Czy ktoś by umiał przerobić lokomotive mod(albo coś innego) żeby byśmy mogli sterować pociągiem??
Może spróbuj podmienić samochód na model lokomotywy. Nie wiem czy zadziała, ale warto spróbować. ;-)
Tylko że tak zbytnio tego nie umiem tylko mam taki pomysł.Może kogoś to zainteresuje?
Znajdujesz model pociągu (jeżeli nie znajdziesz go przeglądając pliki to możesz to zrobić intuicyjnie prostym w obsłudze programem MafiaEditor) i podmieniasz za samochód (jak to się robi poszukaj w dziale poradników). Jeżeli coś nie będzie działać to zgłoś to na forum ;-)
A wiesz jak się nazywa lokomotywa?
Szczerze wątpię, że podmiana modelu pociągu za auto zadziała. Pomyśl, gdzie w tym pociągu siedział by Tommy? (O ile do niego wsiądzie) Przecież ten model nie ma takich funkcji jak model samochodu tj.otwieranie drzwi, wsiadanie itd. Poszukaj, a może znajdziesz gotowy mod z lokomotywą.
Obrazek
Obrazek
Może znasz jakiś?????Bo ja znam tylko locomotive gdzie tylko możesz obejrzeć jak jedzie cały skład
Co do pociągu to da się z niego zrobić samochód.
Odsyłam do poszukania informacji w googlach odnośnie tworzenia samochodów do mafii.
Tam sobie ładnie nadasz pociągowi "koła" itp itd.

Jeśli chciał byś nim jeździć po torach to od razu ci mówię ze nie masz zbyt dużego pola do popisu ;)
Ale zawsze lokomotywę możesz podmienić za tramwaj i poszukać jakiegoś modu który umożliwia sterowanie tramwajem
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra