@UP: Słowami "Ale jak?" chciałem zapytać który folder mam wypakować.
A można w MafiaDataXtractor zrobić żeby rozpakowywał i zapisywał pliki na innym dysku niż jest zapisana gra? (Mafię mam na C ale na nim jest mało miejsca i niektórych folderów nie chce mi rozpakowywać. Na D mam baaardzo dużo miejsca, przekopiowałem Mafię i MafiaDataXtractor na niego ale nadal zapisuje (albo niechce) na C.
tylko nowo wypakowanym programem. Ja ma 2 kopie gry.Na kopi mam ten program i tam gdzie mam zainstalowany z kk. gdy odpalam go na kopi wypakowuje mi go nie w tym samym folderze tylko tam gdzie mam z kk. Wiec jeśli skopiowałeś gre z programem z C na D to ten program będzie wypakowywał dalej na C. wiesz mniej wiecej o co mi chodzi? przy pierwszym chyba starcie on tworzy plik swój konf. ze ścieżka gdzie ma wypakować. Wiec kopiowanie go na inny dysk nic nie da..
Można jeszcze zedytować plik w rejestrze i będzie wypakowywać tam gdzie wpiszesz jako miejsce instalacji, lub prościej odinstaluj Mafie na C i odpalaj DataXtractor z folderu Mafii na dysku D
Albo można przestać babrać się z xtractorem który się cały czas zacina i pobrać Total Commandera i plugin do niego który się zwie Game Archive UnPacker. Otwierasz potem pliki *.dta i wypakowujesz gdzie chcesz :P
Ale jak ktoś ma problem z obsługą DataXtractora to nie ma co się pakować w zabawę z Total Commanderem //dosia92