Pobieranie Mafii 2 zatrzymuje się

Cześć!
Mam problem. Otóż reinstalowałem sobie system (już dawno) i chciałem dzisiaj od nowa zainstalować Mafię 2. Pobrałem Steam, loguję się na moje konto, wchodzę, patrzę - a Mafia 2 jest. Pobieram. Pisało mi, że zajmie to 4 godziny więc zostawiłem to i poszedłem do Reala i do babci. Wracam - byłem wylogowany, niestety. No nic - loguje się i uruchamiam pobieranie. No i teraz co kilka sekund pobieranie samo z siebie się pauzuje, zatrzymuje, wstrzymuje. Co robić? Pobrałem już 2,847 MB (około). System to Windows 7, login Steam to Rnaki.

Proszę o szybką pomoc! :-(

Rnaki

Edit:// Nadal tak się dzieje.
Zainstaluj mafię z płyty?O.o
Obrazek
No właśnie o to chodzi, że instalowałem już kiedyś. Teraz na nowym systemie nie miałem Steam'a ani Mafii 2. Więc go pobieram i loguję się na moje konto. Patrzę, a Steam ma moją Mafię 2. Są osiągnięcia i to całe okno główne itd. Mafii 2. Pisze tylko żebym pobrał. Płytka jest w napędzie, ale Steam mi spokojnie pobiera. Też się zdziwiłem.

Mafię 2 już raz instalowałem, ale na poprzednim systemie!

Foto:
Obrazek

Na obrazku widać, że pobieranie jest zatrzymane. Ale ja nic nie zatrzymywałem, to się zatrzymało samo z siebie. :-(
Wyłącz steama, i dopiero zacznij instalować
Obrazek
Nie rozumiem. Nie mogę wyłączyć Steam'a, bo on mi pobiera. Już kilkadziesiąt tych plików w folderze z Mafią 2 mam.
To jest update. Ma się ściągać i tyle
Obrazek
Już sobie poradziłem. Temat można zamknąć. ;-)