Pieniądze dla Bruna-Problem

Witam wszystkich
Mam Mafie 2. Gram w nia od 3 dni i bardzo mi się podoba. Tylko mam mały problem. Jestem w 14 rozdziale (w tym co trzeba zabić Dereka), mam zebrać 27 tys. $ z hakiem dla Bruna (tego gościa co Harry, Joe i Vito pożyczyli kase na dragi) i nie wiem jak mam tą kase zarobić. Pojeździłem po wszystkich miejscach gdzie zwykle dostawałem robote od gości. A teraz nawet ich tam nie ma (Eddie w Sokole-nie ma, Joe u siebie-nie ma, nikogo nie ma, jest tylko Mike na złomowisku ale on mówi że nic dla mnie nie ma). Więc jak moge zarobić tą kase?
Z góry dziękuje za pomoc.
Jak już zabijesz Dereka, to u niego biurze na biurku masz chyba 23 750 $ o ile dobrze pamiętam, resztę zarób złomując auta u Mike'a Bruskiego.
O ezuuuu... No napadaj na sklepy albo złomuj u Mike'a auta,aż zarobisz.

P.S Jesteś z Brwinowa ? ;D

@UP Wyprzedziłeś mnie :-P
Obrazek
Jurass napisał(a):
O ezuuuu... No napadaj na sklepy albo złomuj u Mike'a auta,aż zarobisz.

P.S Jesteś z Brwinowa ? ;D

@UP Wyprzedziłeś mnie :-P

Jak wchodze z bronią do sklepu to przyjeżdża policja i chce mnie aresztować, więc jak mam napadać na te sklepy? :-P
Zgniataj auta u Mike-a Bruskiego
Obrazek
Zapytam jeszcze raz : Jesteś z Brwinowa?
-------
Jak ty w ogóle doszedłeś do tej misji w Mafii II ?!?!. Jak 'psyjezdza' policja to 'tseba' 'scelać' do nich, albo uciekać or something... Zresztą..Dla Ciebie najlepszą metodą będzie albo dostarczanie aut do Dereka lub zgniatanie aut u Burskiego ...

@DOWN

Cholera... Irytujesz mnie.. Zadaje ci drugi raz to samo pytanie.. A ty to olewasz.
Obrazek
Jurass napisał(a):
Zapytam jeszcze raz : Jesteś z Brwinowa?
-------
Jak ty w ogóle doszedłeś do tej misji w Mafii II ?!?!. Jak 'psyjezdza' policja to 'tseba' 'scelać' do nich, albo uciekać or something... Zresztą..Dla Ciebie najlepszą metodą będzie albo dostarczanie aut do Dereka lub zgniatanie aut u Burskiego ...

Normalnie, po ludzku. Już poradziłem sobie z tym.
Odpowiedź została udzielona, zamykam