Pełne spolszczenie kinowe /działa, szybki serwer!

Zauważyłem, że wielu z Was ma problemy ze spolszczeniem, lub nie wie które ściągnąć, w necie jest wiele bubli.

Polecam serwer fileengine, 4 pliki po 100Mb, bardzo szybko sie ściąga i nie ma żadnych limitów co dziś jest rzadkością. Dostajemy ticket od serwisu i możemy ściągać, polecam:

Kod:
http://www.fileengine.pl/index.php?code=GSLLxbtpQ

Btw jeśli ktoś zna lepsze źródło niech podpina się pod temat. Pozdro :-)
Problem ze spolszczeniem został już kilka dni temu rozwiązany, odpowiedni pakiet językowy ściąga nam się przez steam.
coś mi tu pachnie piratem.
Nie musi to być pirat jak ktoś ma grę w wersji USA kupioną przez Steam to nie ma jako takiej możliwości ściągnąć spolszczenia przez Steam, i musi ratować się takimi folderami jak sds_pl.

Pozdrawiam
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Z wyżej wymienionego powodu temat zostaje.

Zakaz wstawiania postów bez linków.
majkool napisał(a):
Nie musi to być pirat jak ktoś ma grę w wersji USA kupioną przez Steam to nie ma jako takiej możliwości ściągnąć spolszczenia przez Steam, i musi ratować się takimi folderami jak sds_pl.

Pozdrawiam

W steamie możesz sobie wybrać dowolną wersję językową, bo na głównym serwerze są wszystkie wersje językowe, jesli zmienimy sobie wersje językowa, to pobiera nam się aktualizacja językowa.
Próbowałem wszystkiego, mam grę z kodu USA, więc może dlatego nie da się.
majkool napisał(a):
Próbowałem wszystkiego, mam grę z kodu USA, więc może dlatego nie da się.

a masz Steam ustawiony na język polski? Teoretycznie jesli ustawiłeś język na PL, to powinieneć mieć wszystkie gry, które mają spolszczenie. Ja tak mam z Portalem i dark Messiah w opcjach jest tylko ang i jakieś włoski, czy francuski, a gra zainstalowała mi się ze spolszczeniem kinowym.
Kocie to wszystko to ja wiem, ale niestety nie mogę ustawić czegokolwiek tak by ściągało mi spolszczenie.

Wina jest pewnie w tym, że to gra z klucza USA, choć i tak jest to dziwne.