[modyfikacje] Parkomat - model

Przedstawiam model czegoś, czego chyba jeszcze nie było ;p
Otóż jest to model parkomatu wykonany przez mojego znajomego MuchaZ (nie wiem jak odmienia się jego nick) ;p
Standardowo model podmienia się za to czerwone coś (chyba telefon policyjny) które często można spotkać na rogu skrzyżowań.

Obrazek

Link do pobrania: http://www.speedyshare.com/files/21481009/Parkomat.rar

Życzę miłej zabawy!
To "czerwone coś" jest chyba zwykłym słupkiem. Policja alarmując kolegów korzysta z normalnych budek policyjnych ;-) Chyba że inaczej interpretowałeś "czerwone coś", jeśli tak to sorry :-P
muore il bandito, la mafia vive
Po co parkomatr na środku skrzyżowania?
Mnich napisał(a):
To "czerwone coś" jest chyba zwykłym słupkiem. Policja alarmując kolegów korzysta z normalnych budek policyjnych ;-) Chyba że inaczej interpretowałeś "czerwone coś", jeśli tak to sorry :-P

No właśnie nie, jeżeli goni cię patrol pieszy to czasem, jeżeli uciekasz ''kątem oka'' można zauważyć że policjant dzwoni z tego czerwonego ;-)

buddy213 napisał(a):
Po co parkomatr na środku skrzyżowania?

Tam po prostu umieszczony jest model za który podmieniony jest parkomat, nic nie mogę na to poradzić ;-)
To jest telefon policyjny. Można na tym czerwonym czymś wyczytać POLICE coś tam. Nie pamiętam ;)
Model hipoly w low poly ^^ szkoda gadać ;)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Mnich napisał(a):

No właśnie nie, jeżeli goni cię patrol pieszy to czasem, jeżeli uciekasz ''kątem oka'' można zauważyć że policjant dzwoni z tego czerwonego ;-)

Hmm...dam sobie głowę uciąć, że gdy gonił mnie policjant to wbiegł do budki telefonicznej i z tamtąd zawiadomił resztę.
Sorry za OT

@up: Ja jeszcze nigdy nie widziałam, żeby policjant zawiadamiał patrole z budki. Zawsze podbiegał do tego czerwonego czegoś, i od razu "poszukiwany", ale to tylko w moim przypadku, więc głowy Ci nie utniemy ;-)

Co do tego parkomatu, to ładnie wyszło. Niestety ja go sobie nie ściągnę, bo mój brat mnie zabije za podmienianie kolejnej rzeczy w Mafii ;-).
Obrazek
Ja też podczas normalnej gry nie widziałem policjanta dzwoniącego z budki telefonicznej. Zawsze jak była taka sytuacja, to policjant zawiadamiał patrole dzwoniąc z tego drugiego urządzenia, gdzie otwierał coś i wykonywał połączenie telefoniczne - czyli zawsze zauważyłem to samo, na co też wskazał Gangster. Gratulacje dla autora za wykonanie parkomatu!
Hmm, no może i używa tego czerwonego urządzenia, ale ja nigdy nie zwracałem na to uwagi. Jak już wspomniałem widziałem gościa co dzwonił z budki i to tylko raz zauważyłem, akurat jak odjeżdżałem, odwróciłem kamerę no i tak go dostrzegłem. Przez cały okres grania w Mafię pierwszy raz słyszę o tych urządzeniach, widocznie dlatego, że gdy policja zaczynała mnie gonić to wolałem uciekać niż gapić się na szczegóły ich działań :-)
Jednak to jest temat o modyfikacji ;-)
Niee to nie dla mnie ;)
Ale gratki dla tego co to wykonał ;)
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Mnich napisał(a):

Zaprzeczam! Kiedyś gdy grałem u kolegi w Mafię KK byłem goniony. Zepsuł mi się samochód (leciał tzw. "czarny dym") i na nogach biegłem po inny. W pewnej chwili gliniarz-piechur użył "czerwonego czegoś" do zaalarmowania wszystkich gliniarzy. Byłem poszukiwany!
Tak, w tamtych czasach to było normalne. Nie było komórek ani krótkofalówek. W różnych częściach miasta były poustawiane takie właśnie aparaty. Gdy policjant sobie tam coś popstrykał, w centrali rozlegał się alarm. Potem wysyłano policjantów, w miejsce gdzie stoi aparat. :-)
Obrazek