Otwarte miejsca.

Witam. Chciałbym zapytać czy znacie może jakieś miejsca do których da się wjechać we FR v2.0 albo podczas gry w DLC ( obojętnie jakie) ? Coś takiego jak w JA piętrowy parking lub hangar z lokomotywą. Tylko te 2 znam. A wy?
Rozumiem, że chodzi Ci o takie, do których można wejść podczas misji? No bo do garażu w JA można tylko podczas misji (przed chwilą sprawdzałem). No to jeszcze można dodać mieszkanie gościa z misji Lekcja Manier, "baza" policyjna gdzie jest przetrzymywany świadek (początek gry) koło tamy.
To tyle, jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę.
Obrazek
Ten temat był już wałkowany w temacie "Joe's Adventures".
Oprócz tych dwóch miejsc co wymieniłeś (zakładam, że chodzi ci o wejście tam poza misjami) to jest jeszcze stacja metra i willa Galante, do której nie zawsze da się wejść.

@down: Oczywiście do stacji metra i willi Galante można dostać się tylko w Joe's Adventures. Z tym, że do willi nie zawsze.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Chodzi mi o miejsca poza misjami. Chociaż w willi Galante nie byłem a stacja zamknięta...
We FRv2.0 możesz wejść do posiadłości Vinciego, pod warunkiem że wcześniej w dobre miejsca powkładasz odpowiednie pliki.
Obrazek