Other Los Mod(1938- 1943)

Przepraszam, jednak rezygnuje z 1970- Life in Lost Heaven- może kiedyś.
Wolę zacząć inny mod o Paulie'm i Tommy'm.

Fabuła:
Paulie po napadzie chciał się dowiedzieć co knuje Salieri, usłyszał jak Ennio i Sam rozmawiają o Paulie'm.
Paulie, gdy się dowiedział co kombinuje Salieri oraz Sam szybko pojechał do domu Tommy'ego i Sarah.
Uciekli stamtąd do Motelu Clarka(w którym nikt już nie mieszkał, a Salieri nie miał już na niego namiarów).
Akcja się dzieje od Zimy 1938 do Jesieni 1943.
Głównym miejscem jest właśnie Motel Clarka.
Witaj, a co dalej ? nazwy miejsc zmienione a reszta? Nowe auta ? modelujesz? nowe budynki ? nowe tekstury czy modele ?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Tak Robinie, będzie dużo nowości.
Na przykład taki samochód Morello, zmienię na czarną brykę- Rot Born 1970.
Dodam również nową lokację:
Hotel Torono prowadzony przez nowego gościa Louisa Bortono!

Pomocy!
Wchodzę do World Editora i nic mi się nie pokazuje, czarny obraz(oczywiście w programie)!
Proszę o szybką odpowiedź!
Z góry dziękuję :)

Nie piszemy kilku postów pod rząd, edytujemy poprzedni - M.

NEW:
Proszę mi pomóc, jak wstawić postacie z BSV6 do World Editora?
Bo jak robie bez Editora to w ogóle nie ma postaci i jej samochodu.
Poza tym jeśli chodzi o Mod- będą nowe lokacje- Aleja Zaginionego Nieba(czyli Lost Heaven) oraz Przystanek Sierra w Hoboken.
Będą nowe wozy tak jak np. Casillus(wymyślone- Biały Bolt)...
Pozdrawiam.
MafiaII napisał(a):
Wchodzę do World Editora i nic mi się nie pokazuje, czarny obraz(oczywiście w programie)!

Nie wiem czy to ma jakiś związek, ale czy wypakowałeś folder Maps?
muore il bandito, la mafia vive
Tak, mam wypakowane. Coś nie tak? Spróbuje go stamtąd zabrać!

@edit- Crash...

Poszukuję kogoś kto dobrze zna się na modelowaniu samochodów i budynków oraz ozdobieniu Lost Heaven zimą.

Nie piszemy kilku postów pod rząd, edytujemy. Ostatnie ostrzeżenie słowne - M.
Następny co nic nie umie, ale 'robi moda'. Dzieci do książek, uczyć się, a nie innym głowy zawracacie.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Hadesie, nie mądruj się!
Umiem robić moda, kolega mi pomógł, tyle, że sam tego w kilka miesięcy nie zrobię!
A w dodatku MWE i ZModeler mi nie działają!
Ja też wiele rzeczy potrafię zmodyfikować. Ale nie pcham się na siłę tam gdzie nie potrafię. Wybacz, ale póki co ten wątek wygląda tak: mówisz 'Zrobię to, to, to i to. Będzie super mod', a zaraz potem 'pomocy to mi nie działa, tamto mi nie działa'. Tak jakbyś mówił, że zbudujesz dom, mając doświadczenia jedynie z budowy karmnika. Sorry, ale wygląda to komicznie. Rozumiem, może coś umiesz, ale póki co rezultatów nie widać.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Czy ja mówiłem, że to będzie ,,super mod'' nie..., po prostu ,,pierwszy, zwyczajny mod''.
MafiaII napisał(a):
Akcja się dzieje od Zimy 1938 do Jesieni 1943.
.

MafiaII napisał(a):
Na przykład taki samochód Morello, zmienię na czarną brykę- Rot Born 1970.
.

:-)
Zastanawiam się czy wszystko będzie pasować w tym modzie... Kiedy zobaczymy jakiś trailer ? ;)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
PROSZĘ USUNĄĆ TEMAT, NAPISZĘ JESZCZE RAZ JAK COŚ RUSZY W ZWIĄZKU Z MODEM
POZDRAWIAM!
Temat mogę co najwyżej ZAMKNĄĆ, otworzę go ponownie na twoją prośbę, wystarczy, że napiszesz do mnie prywatną wiadomość.