Odinstalowanie Moda CityBars z Download'u MafiaTown

Cytat z tematu "CityBars - Mod nie działa!"

Rnaki napisał(a):
Rozpakowałem juz pliki,a le Mod nadal nie działa. Czy to już koniec i należy zrealizować czarny scenariusz - odinstalować grę i zainstalować ponownie? :(

Żeby usunąć mody wystarczy usunąć wszystkie foldery z katalogu Mafii oprócz Savegame i XTRAS (o ile masz grę z Kolekcji Klasyki). <- Mafioso

Czy chodzi o foldery z głównego katalogu Mafii, czy może z tego innego, w którym instalowałem Mody i okazał się złym?

Czy moglibyście mi wymienić nazwy tych folderów (pierwszy raz mam do czynienia z Modami, nie chcę nic sknocić)?

Dziękuje za pomoc,
Pozdrawiam,
Rnaki
Wydawało mi się, że jasno się wyraziłem :-) Po prostu usuń wszystkie foldery oprócz Savegame i XTRAS - tutaj nie ma nic skomplikowanego :-o
Chodzi mi o to, z którego folderu? Głównego katalogu Mafii (tego, gdzie jest start.exe itd.), czy może tego innego (co w nim instalowałem Mody i dziwiłem się, że nie hulają)?
Powiem tak: skoro chcesz odinstalować mod (czyli w domyśle nie chcesz go mieć w grze) powinieneś go usunąć z katalogu, w którym instalowałeś grę. ;-)
Aha... OK dzięki, zaraz to zrobię i powiem, czy zadziałało!

Pozdrawiam,
Rnaki :mrgreen:

Edit: Jeszcze się upewnię... Chodzi o "Anims", "Diff", "Maps", "missions", "RECORDS", "sounds", "system", "TABLES"?
Tak.
Dziękuję - temat do zamknięcia.

Pozdrawiam,
Rnaki :mrgreen: