Odblokowanie całego świata w demie mafii 2

Znalazłem na youtube sposób na odblokowanie całego świata w demie w mafii 2 .Wystarczy robić wszystko tak samo jak gość na filmiku.Wiem na pewno że to działa bo mój kolega próbował i powiedział że udało mu się to. Ja niestety nie mogę tego sprawdzić gdyż mój komputer jest za słaby i nie wiem czy po przekroczeniu udostępnionego świata pokazuje się "mission failed" ale przez ten czas można pozwiedzać więcej niż dotychczas.Mam nadzieję że komuś pomogłem pisząc ten post.

Oto filmik:
A nie lepiej poczekać do premiery? Odkrywać miasto w zimę. Piękne uczucie. A tutaj autor psuje sobie pierwsze wrażenie.
Obrazek
Już sprawdzałem ten sposób i normalnie pokazuje "Nie udało Ci się ukończyć misji" więc nic nowego
Nawet autor filmika informuje o tym:)
Nie można odkryć całego świata bo w demie go po prostu nie ma :)
Kawałek górnej części mapy jest tylko zamieszczony.
Poza tym nie wiem czasem czy twórcy nie zamieścili tego obejścia celowo...
Bo to pierwsze się rzuca w oczy nawet po zaczęciu gry.
Chcieli wywrzeć wrażenie na graczu który ominął barierę.
Gracz się w takim momencie cieszył jak opętany a tu PAC i Mission Failed XD
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Ja nie będę się bawił w jakieś omijanie barier. Poczekam do premiery i wtedy będę sobie zwiedzał miasto, tak jak napisał kolega wyżej. Zimą jazda po mieście to będzie coś pięknego.
dokładnie lepiej poznać dokładnie bliskie okolice domu niż cała mapke, czekajac tym samym na premiere.
http://www.myspace.com/thorbdg

zapraszam.
Dużo tego miasta poza barierami nie ma. Ale są tam takie ulice, po których jeżdżąc czuję się jak w Mafii 1 (wiszące szyldy po bokach).
Cukier napisał(a):
Nie można odkryć całego świata bo w demie go po prostu nie ma :)
Kawałek górnej części mapy jest tylko zamieszczony.
Poza tym nie wiem czasem czy twórcy nie zamieścili tego obejścia celowo...
Bo to pierwsze się rzuca w oczy nawet po zaczęciu gry.
Chcieli wywrzeć wrażenie na graczu który ominął barierę.
Gracz się w takim momencie cieszył jak opętany a tu PAC i Mission Failed XD

Uważasz,zę świat poza barierami nie jest żywy ?
IntelCore i7 920/GeForce GTX 295 x2,/3x2 OCZ Ram/Win 7 64-bit
On twierdzi tylko, że mapa nie jest pełna i tyle. ;)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Znalazłem patcha który odblokowywuje możliwość poruszania się poza barierami i powiem wam że
Niby jest fajnie, ale ten patch też ma swoje minusy ... Np. gdy zginiesz to musisz uruchamiać grę jeszcze raz, dlatego usunąłem go i cierpliwie czekam na premierę. W niektórych sklepach pewnie będzie już można kupić dwójkę dzień przed premierą więc jest git ;D
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
To używajcie nowego trainera.
Ma opcje "disable mission failed"

http://www.modmywhat.com/M2_trainer.zip
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Ja chyba sobie pozwiedzam. Przecież Vito mieszka od dzieciństwa w Empire Bay więdz je zna :lol: .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
To całe odblokowywanie "całego świata" w M2 tylko popsuje wam rozgrywkę w full wersji. Nie lepiej poczekać do premiery i fascynować się całym miastem bez tych tricków?
muore il bandito, la mafia vive