Nowe możliwości Tommyego

Czy jest może jakiś mod który pozwala robic nowe możliwości jak zabijanie z ukrycia albo przenoszenie ciał i otwieranie bagażnika itepe. Bo chcę miec bardziej realistyczną rozgrywkę a nie headshot gościu leży na ulicy a inni przechodzą jak gdyby nigdy nic. Coś co pozwala ukryc ciało żeby się nie czepiali.Po prostu nowe możliwości.

ps.I AM BACK :mrgreen:
Hmm chyba nie ma czegoś takiego.
muore il bandito, la mafia vive
Nie. Jest tylko jeden powód - silnik gry oraz brak odpowiednich animacji na to nie pozwalają.
Za dużo wymagasz od starej dobrej Mafii. Fakt, że gra wiele "potrafi" i wiele z nią można zrobić, ale bez przesady. Poczekaj na Mafie 2 to będziesz miał masę możliwości.
Obrazek
Obrazek
Animacje są ;) Nie wiem czy to możliwe ale np zabitych ludzi dawać jako fizyczne obiekty takie jak np Skrzynka. Można było by go wziąść itp. W sumie... To nie jest głupi pomysł ;]
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Nie wierze że ktoś się tego podejmie ale jak już to :
No to Cukrze do roboty !
Offtop :
Już widzę jak robimy MassGroby na little italy na środku drogi :D
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Cukier napisał(a):
Animacje są ;) Nie wiem czy to możliwe ale np zabitych ludzi dawać jako fizyczne obiekty takie jak np Skrzynka. Można było by go wziąść itp. W sumie... To nie jest głupi pomysł ;]

Tylko że podnoszenie i niesienie takiej "skrzynki" wyglądało by co najmniej dziwnie ;-)
Obrazek
Obrazek
zawsze można zmienić animacje niesienia skrzynki np. na tą z misji Uciekinier. Chodzi mi o tych gangsterów salieryego co targają ciała.
Faktycznie, był tam krótki filmik gdzie panowie ciągnęli zwłoki, tylko czy da się tą animację "wrzucić" do gameplaya? Sam chętnie bym z takim bajerem pograł.
Obrazek
Obrazek
Wrzucić się da. Po prostu zamieniasz tą animacje z animacją noszenia skrzynki.
Nie powiem ci niestety jakie są nazwy tych animacji bo ich nie znam :P