Bardzo poszukuje modu Niko Belic Suit gdyż nigdzie w sieci nie moge go znaleźć albo linki nie działają :(
A teraz sprawa nr 2. Bardzo ciężko znaleźć Free ride by Costa . Według mnie jest najlepszy a jak siciągam jakiś inny to takich fajnych rzeczy niestety nie ma. Patrzyłem pozostałe tematy na forum ---- każdy link nie działa :(
A ja mam pytanie. Jak ten Free Ride zainstalować ? Ja go już kiedyś zainstalowałem ale musiałem przeinstalować grę i już nie wiem jak to zrobić. A i jeszcze jedno czy podał by ktoś mi Real Cars Names pod wersję pl ?
Po co Ci FreeRide Costy gdzie znikają budynki po wczytaniu i są bugi jak możesz sobie bez problemu ściągnąć DLC, które podał Albi w temacie "Free ride v2"? Mam te DLC. Jest tam tyle ubrań co we Free Ride Costy (nawet koszula hawajska), więcej samochodów (chyba) i co najważniejsze nie znikają budynki.
Ja mam free ride od cost'y i w szystkie auta są, i nic nie znika
To podaj mi linka
Don Salieri napisał(a):
Po co Ci FreeRide Costy gdzie znikają budynki po wczytaniu i są bugi jak możesz sobie bez problemu ściągnąć DLC, które podał Albi w temacie "Free ride v2"? Mam te DLC. Jest tam tyle ubrań co we Free Ride Costy (nawet koszula hawajska), więcej samochodów (chyba) i co najważniejsze nie znikają budynki.
Don słuchaj to daj mi linka do moda w dlc prosze !
Koledzy wyżej wyręczyli mnie w odpowiedziach i instrukcjach co do moda . @Don Salieri: Udzieliłem Ci zgody na podawanie linku do mojego pliku (przeze mnie wrzuconego)? I cracka, którego dałem Ci na PW? Żartuję
Co do moda FR Costy to naprawdę musi on jeszcze nad nim sporo popracować, jeśli chce zadowolić innych graczy. Moda, którego zapodałem - sam używam. Jak dotąd chyba najlepszy mod FR do Mafii 2 .
Przepraszam Albi ;) Poza tym popieram przedmówcę - to chyba najlepszy mod. Costa się nie spisał. Miałem przez pewien czas Free Ride no.1 lecz był on słaby podobnie jak v. 2.
foka970: Po co Ci koszula hawajska? Mnie na przykład ta koszula pasuje tylko do Hot Rodów, których nie ma w FR v2